honda dn-01

arkadaşlar formda araştırdım araştırdım pek bişey bulamadım. Bu motor hakkında bilgisi olan varmı? Nedir ne değildir? Bodrumda bikaç tane görmüştüm. Görüntü bana göre 10 numara. Ben my cep:) rica etsem bilgisayarı olan arkadaşlarım bikaç foto atabilirmi acaba? Kullanan arkadaşlar varmı? bilgi ve tecrübelerini paylaşırlarsa seviniriz. Hala satışta varmı? Sevgiler saygılar.

Bu model ile ilgili başlık forumda mevcut aslında, ama 5 yıl öncesinin konusu olduğu için görmemişsin:

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/4931-yeni-bir-moto-scooter-honda-dn-01-a.html

Fotoğraf isteğini de geri çevirmeyelim bu arada:

big_honda_dn01_08.jpg

foto yükleyen arkadaşlarıma çok çok teşekür ederim. Sahibindende bi tane 2010 model var. Satışı nezaman bitti? Alacağımdan değilde çok hoşuma gitti. Uçak gibi. Bellide olmaz bakarsın köşeyi dönüvermişim alıvermişim bitane :)

Merhabalar aranıza bu marka ve model alarak katıldım. Ancak bu motorun ön lastiğini bulamıyorum kim yardımcı olabilir? Selamlar…

Wikide öyle yazıyordu, bu lastik ölçüleri NS200'ün arka lastik ölçüsü ile aynı. Kimi arka lastikler ters takıldığında öndede kullanılabiliyor.
Ancak arka lastiğin de önde kullanılmasının ciddi problem olacağı söylendi bana o yüzden de büyük risk olacağı kaygısıyla onu da yapamadım. Bir de şunu dediler: “önü 120 “ yap ama emin olamadım. Görüşleriniz benim için çok önemli . Gerçi Michelin power 6 120/70/17 ön 190/50/17 sipariş ettim ama önü değiştirebilirim de tekrar.

Motosikleti
Ns200 15"
Ancak arka lastiğin de önde kullanılmasının ciddi problem olacağı söylendi bana o yüzden de büyük risk olacağı kaygısıyla onu da yapamadım. Bir de şunu dediler: “önü 120 “ yap ama emin olamadım. Görüşleriniz benim için çok önemli . Gerçi Michelin power 6 120/70/17 ön 190/50/17 sipariş ettim ama önü değiştirebilirim de tekrar.
Frenlemeniz zayıflayabilir ve virajda istemediğiniz tepkiler alabilirsiniz, bir ihtimalde jant ile lastik tam uyum sağlamayabilir.

Sadece arka için üretilmiş lastik evet sıkıntılıdır fakat kimi lastiklerde ön ve arka lastik için kullanılabileceği ibaresi mevcuttur.

Motosikleti
CB650R
Bu nasıl bir şey diye bakayım dediydim uzaydan gelmiş gibi füturistik bir görüntüsü var. Kazasız belasız umarım düzgün lastiği bulursunuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar