Yeni bir Moto-Scooter Honda DN-01
-
Reklamlar
-
alet çok güzel. ama bu hangi kartegorideki
bana buyuk scooter ve racing karısımı gibi geldi ama ayak koyma yerleride cruiser gibi. hepsinden koymuşlar işte
-
Moderatör (forrap)
Değişik bi cihaz olmuş,bence güzel...
-
türkiyeye gelirmi acaba??
-
Ben böyle bir ürün ne zamandır bekliyordum. Özellikle bilimkurgu filmlerinde olurdu böyle aletler. Her tür motordan özellik katmışlar. Bence çok güzel. Gerçi klasik cruiser tarzı motoru savunurum ama buda ayrı bir güzel.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
bu bir konsept araç, birebir üretilmesi ve gelmesi bence çok zor...
-
GiLera nın tanıttıgı 850 cc'lik yeni motora benzio.O da scooter ve racing karışımı bşeydi.Ben pek tutmadım ama yakında bunlarında hastaları türer
-
bencede zati bu tip bi araç çok pahalı olur
-
ben çoktan hastası oldum
yeter ki G-Strider ve DN-01 üretilsin
-
G-Strider, abicim konsept se ooooo daha çok var o zmn. ama alınabilir çok tatlı
-
görünüşü çok güzel gerçekten, ben burun kısmını bandit'e benzettim daha doğrusu andırıyor. ama malesef konsept. otomobillerde konsept'lerin ancak %15-20'si seri üretime geçiyor. umarım bunu üretirler.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
turkıyede alıcısı cıkar bunun.bence gelır.ama daha honda web sıtesıne komamıs.gelır ısallah kanlı canlı gorme sansımız olur.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam bunların fiyatı ne olur acaba çıksa piyasaya ????
yani üç aşşaa 5 yukarı ............ ?????
:
-
-
ya arkadaşlar içine s...... memleketine gelirse vergilerle 25-30 bin ytl olur...orda adam gibi üretip alınabilecek fiyattaki motor bizim bu lanet yerde %50 vergiyle olacağı bu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
1) Mete yorumun MEMLEKETE ve BU YERE hakaret acisindan agir olmamis mi arkadasim?? ----- yaptigim vergileri diyebilirsin de MEMLEKETIN ne gunahi var? Sonra bayrakla gecelim, yok Turkiyemi seviyorum, yok ATA ya saygi hikaye anlatmayin emi arkadasim??????
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.

-
bence süper bi makina
-
İşte resmi DN-01 sitesi
movie ye bakmadan sakın geçmeyin harika
http://www.honda.co.jp/motorshow/mot...-01/index.html
artık yeni bir wallapaperım oldu
-
ah zuhtupasa ah
hemen posta zat'a
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
ee bulsam böle bi motor hemen walla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler
Yukarı Git