kardeşim Aleykümselam...
öncelikle nt 700 deauville gören hasta oluyor

benim makina bordo görüntüsü, duruşu, gidişi,rahatlığı süper bizim ekipte cruiser tarzı motorlar da var kullanan arkadaşlar çok beğeniyor tabiki tarz meselesi, ben yaklaşık 1 yıl nt 700 aradım temizi olsun diye sonunda aldım İNŞAALLAH Sende daha iyisini alırsın..
Motora gelince 2006 öncesi 2009 sonrası türkiye'ye gelmedi öncesini bilmiyorum fakat benim honda yakınlarından öğrendiğim 5 yıl satılan motora parça sitoğu yapılması gerekiyormş ikincisi yanlış hatırlamıyorsam dn 01 diye bir model girdi nt 700 gelmedi o modelde tutmadı ne ise,bu makina sorunsuz ben 3 yıl oldu alalı sorun çıkarmadı İNŞAALLAH 'da çıkarmaz

tavsiye ederim memnun kalırsın.
ilandaki 2000 model motorda bayadır görüyorum satışta, bizimki 700 lük o 650 cc. aynısı
DEAUVİLLE Amerikada ve yanlış hatırlamıyorsam ingilterede ödüllü makina sorunsuz ve çok satış yapan ödülü var... yakıtı gayet iyi seni üzmez bastığın zaman sürat makinası değil tabiki ama gider ben tek başıma 200 km.hızı gördüm artçımla 190 km.hızla bursa çevre yolunda bir mütdet gittim..ama müzik dinlemek artçınla sohbet etmek istiyorsan 90 km. hıza kadar süper titreşim zaten yok denecek kadar az rüzgar ön vizör sayesinde rahatsız etmez..ha unutmandan en önemlisi fireni kombine ABS süper korkma arka firene aban...

Tabiki bu işler görecelidir..
Bana sorarsan kendini biraz zorla modelli temiz bir makina al benim makiyı almak isteyenler çok var satışı da kolay, niye çok ilan yok benim gibi alan satmıyor galiba....