Arkadaşlar Merhaba,
Uzun zamandır başlığı takip ediyorum fakat yazamamıştım. bugün size bir şikayetimden bahsetmek istiyorum. Mayıs ayında Anes Motordan Crf250L almıştım. şu anda 12000 km de. Şikayetvar.com a yazdığım metni size de iletmek istedim.
-----
Kendilerinden almış olduğum Honda CRF 250L marka motosikletimi 12. 000KM bakımı için Anes motorsiklete götürdüm. Periyodik bakım tamamlandığında:
Yaklaşık 20 dakika süren bakım işleminin faturaya 1, 8 Saat olarak işlendiğini ve bu süre üzerinden ücretlendirildiğini gördüm. 16tl işçilik yerine 90tl faturalandırıldı. Açıklama olarak da bu bakımların zorunlu olduğu. Bu ücret ödenmezse aracın garanti dışı kalacağı söylendi. İsterseniz 90 lirayı ödemeyin aracınızı garanti dışı bırakalım denildi. Bütün honda yetkili servislerinde bu uygulamanın olduğunu söylemelerine rağmen araştırmam sonucunda hiç bir honda bayii böyle bir talepte bulunmadı. ( Fiyatlar KDV hariç olarak bahsedilmiştir. )
http://s18.postimg.org/qopda62i1/anes_motor.jpg
-----
Adamlar özetle yüz küsür lira servis ücreti ödemezsem garanti dışı kalacağını söylediler. Yetkili serviste bakımı yapılmış, gerekli bütün parçalar degişmiş olmasına rağmen anlamsız bir ücret ödemek zorunda kaldım.
Ek olarak 38TL+KDV olarak faturalandırılan hava filtresi 28 liraya satılıyor. Onu da şişirdiler. Bu bayiye karşı dikkatli olun lütfen.