Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İçimden bir his bu motoru almam gerektiğini söylüyor. Galiba bu motoru alıcam.

Supermoto mu Cross mu derken xt660x lere bakınıp durdum ama en güzeli küçük bir cross alarak bu kulvarda başlamak gerektiğini düşünüyorum.

CRF250L de karar kıldım.

R6 mı satışa çıkardım satılır satılmaz bir CRF alıp aranıza katılacağım :)

Bu motoru alırsam eğer bana bu aleti bu video aldırmış olacak sanırım ;

Bu adam çok iyi...

[YT]a2yj4-7AF9k[/YT]

Hocam hayırlı olsun ben motoru aldım pazar günü maltepe tarafından sahil yolundan geliyorum, bostancıya yaklaştıkca iyice trafik tıkalıydı çeşit çeşit alet peş peşe bekliyordu bir adet v strom 650 bisiklet yoluna çıkmaya çalışıyordu ama başarılı olamadı malum kaldırım baya yüksek tek hamlede hemde çapraz şekilde çıktım gerçekten çok eğlenceli makine çeşit çeşit motosikletlinin imrenerek baktığını hissettim açıkcası alırsanız pişman olmassınız :)))...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

İçimden bir his bu motoru almam gerektiğini söylüyor. Galiba bu motoru alıcam.

Akşam saatleri maltepe sahilde meydanenin arkasındaki parkta oluyoruz fırsat buldukca bir crf 250l bir cbr 125 2-3 adette cbr 250 denk gelirseniz gelin çekinmeyin kafanıza takılan şeyleri elimizden geldikce yanıtlamaya çalışırız...

Eyyy Hondacılar motorlarınıza kıyamıyormusunuz :) Bu pazar belgrada gelecek tatlısu croscusu aranıyor :)

Valla hocam bayağı kıyıyoruz ama sizinle denk gelemiyoruz bir türlü :) Ben zaten bu haftadan sonra gelemem kursum başlıyo ama abim gelebilir. Facebook grubunu takip ediyorum.

Hocam hayırlı olsun ben motoru aldım pazar günü maltepe tarafından sahil yolundan geliyorum, bostancıya yaklaştıkca iyice trafik tıkalıydı çeşit çeşit alet peş peşe bekliyordu bir adet v strom 650 bisiklet yoluna çıkmaya çalışıyordu ama başarılı olamadı malum kaldırım baya yüksek tek hamlede hemde çapraz şekilde çıktım gerçekten çok eğlenceli makine çeşit çeşit motosikletlinin imrenerek baktığını hissettim açıkcası alırsanız pişman olmassınız :)))...

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------

Akşam saatleri maltepe sahilde meydanenin arkasındaki parkta oluyoruz fırsat buldukca bir crf 250l bir cbr 125 2-3 adette cbr 250 denk gelirseniz gelin çekinmeyin kafanıza takılan şeyleri elimizden geldikce yanıtlamaya çalışırız...

oo mekan iyi evede yakın.. Fırsat bulduğumda damlarım.

Abin de bir gelemedi :)

Rodaj dediğin nedir dostum 1 günde biter :) Maltepdeymişsin pazar birlikte gideriz .
Hocam daha hgs çıkaramadım ayrıca 250km zor yaptım pazar günü baya yol yapıcam 500-600 km olur hafta içide rodajı bitiririm diye umuyorum doğu batı hondada rodajda araziye girmeye diye kesin bi dille uyardı iş nedeniylede çokk fırsatım olmadı motoru kullanmaya...Bidahaki hafta bişeler düzenlerseniz kesin geliyorum...Ben sürekli maltepe civarında geziyorum güzel mekan 4-5 arkadaşla sürekli güzel havalarda sahil tarafında motorları çekip çekirdek çıtlıyıp elmalı soda içiyoruz:) meydanenin arkasındaki parkda bir gün paslaşalım eğer sizin için uygun olursa yaş grubu 22-26 bu arada...

İleride CBR 250R'm i değiştirirsem sanırım cross alacağım :)
CRF çok uygun duruyor...

İleride CBR 250R'm i değiştirirsem sanırım cross alacağım :)
CRF çok uygun duruyor...

Gelin hocam bende cbrden döndüm :) terkedin cbr bölümünü burası daha eğlenceli :p
Edit:bu arada bu tarz motorlardaki arka maşada zincirin altındaki zincir kaydıracı ne işe yarar plastik parça zincir üzerinden kayarak gidiyor sanırım fakat amacı nedir neden böyle bi parça var yeni dikkatimi çekiyor

Son düzenleme:
Dün akşam bi tane CRF ye baktım 2.ellerine çok para istiyolar.. bayiden pazarlıkla sıfır almak daha mantıklı gibi geliyor ama bilmiyorum daha beklemedeyim hele bi R6 gitsin bakıcaz

Birde FMF egzozu olan varmı forumda? Tiger ile karşılaştırdım videolar üzerinden FMF eziyor. Tigerda apaçi motoru gibi ses çıkıyor:cherry:

Şöyle bi kit buldum, yok yok adeta ama önce bi motoru alıp biraz kullanıp öyle karar vermem lazım... tarz değişikliği biraz sert olacağı için sonra sıkılır satarsam 1750tl bana girer :queen:

http://www.crfsonly.com/catalog/product_info.php/products_id/4881%7B344%7D2126

ön dişlilerinizin sayısını bilen arkadaş varmı arka 38 gibi görünüyorda ön lazım özelliklerde yazmıyor sanırım

buna gerek yok bence onun yerine motor değiştirmek daha iyi olur çünkü motorun soğutma sistemi bunu kaldırmaz vs. ama ses önemlidir motordan keyif aldırır ve ses alayım derken motorun gücünü düşürmemek lazım oda biraz tuzluya geliyor

sogutma kaldırmasa emin ol satısa cıkmazdı, piyasaya cıkartmadan önce cok test ediliyordur bunlar ar-ge departmanında.

sogutma kaldırmasa emin ol satısa cıkmazdı, piyasaya cıkartmadan önce cok test ediliyordur bunlar ar-ge departmanında.

Dostum ne arge si bu parça hondanın orjinal aksesuarı değilki, farklı firmaların yaptığı modifikasyonun seriüretim hali.Ayrıca bununla garanti dışı kalır blog

Arkadaşlar Merhaba,

Uzun zamandır başlığı takip ediyorum fakat yazamamıştım. bugün size bir şikayetimden bahsetmek istiyorum. Mayıs ayında Anes Motordan Crf250L almıştım. şu anda 12000 km de. Şikayetvar.com a yazdığım metni size de iletmek istedim.

-----
Kendilerinden almış olduğum Honda CRF 250L marka motosikletimi 12. 000KM bakımı için Anes motorsiklete götürdüm. Periyodik bakım tamamlandığında:

Yaklaşık 20 dakika süren bakım işleminin faturaya 1, 8 Saat olarak işlendiğini ve bu süre üzerinden ücretlendirildiğini gördüm. 16tl işçilik yerine 90tl faturalandırıldı. Açıklama olarak da bu bakımların zorunlu olduğu. Bu ücret ödenmezse aracın garanti dışı kalacağı söylendi. İsterseniz 90 lirayı ödemeyin aracınızı garanti dışı bırakalım denildi. Bütün honda yetkili servislerinde bu uygulamanın olduğunu söylemelerine rağmen araştırmam sonucunda hiç bir honda bayii böyle bir talepte bulunmadı. ( Fiyatlar KDV hariç olarak bahsedilmiştir. )
http://s18.postimg.org/qopda62i1/anes_motor.jpg
-----

Adamlar özetle yüz küsür lira servis ücreti ödemezsem garanti dışı kalacağını söylediler. Yetkili serviste bakımı yapılmış, gerekli bütün parçalar degişmiş olmasına rağmen anlamsız bir ücret ödemek zorunda kaldım.

Ek olarak 38TL+KDV olarak faturalandırılan hava filtresi 28 liraya satılıyor. Onu da şişirdiler. Bu bayiye karşı dikkatli olun lütfen.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Honda ile de paylaşman gereklidir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar