Supermoto mu Cross mu derken xt660x lere bakınıp durdum ama en güzeli küçük bir cross alarak bu kulvarda başlamak gerektiğini düşünüyorum.
CRF250L de karar kıldım.
R6 mı satışa çıkardım satılır satılmaz bir CRF alıp aranıza katılacağım
Bu motoru alırsam eğer bana bu aleti bu video aldırmış olacak sanırım ;
Bu adam çok iyi...
[YT]a2yj4-7AF9k[/YT]
İçimden bir his bu motoru almam gerektiğini söylüyor. Galiba bu motoru alıcam.
Hocam benimde daha rodajım bitmedi takipteyim facebook sayfanızıEyyy Hondacılar motorlarınıza kıyamıyormusunuzBu pazar belgrada gelecek tatlısu croscusu aranıyor
![]()
Hocam hayırlı olsun ben motoru aldım pazar günü maltepe tarafından sahil yolundan geliyorum, bostancıya yaklaştıkca iyice trafik tıkalıydı çeşit çeşit alet peş peşe bekliyordu bir adet v strom 650 bisiklet yoluna çıkmaya çalışıyordu ama başarılı olamadı malum kaldırım baya yüksek tek hamlede hemde çapraz şekilde çıktım gerçekten çok eğlenceli makine çeşit çeşit motosikletlinin imrenerek baktığını hissettim açıkcası alırsanız pişman olmassınız))...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Akşam saatleri maltepe sahilde meydanenin arkasındaki parkta oluyoruz fırsat buldukca bir crf 250l bir cbr 125 2-3 adette cbr 250 denk gelirseniz gelin çekinmeyin kafanıza takılan şeyleri elimizden geldikce yanıtlamaya çalışırız...
Valla hocam bayağı kıyıyoruz ama sizinle denk gelemiyoruz bir türlüBen zaten bu haftadan sonra gelemem kursum başlıyo ama abim gelebilir. Facebook grubunu takip ediyorum.
Hocam benimde daha rodajım bitmedi takipteyim facebook sayfanızı![]()
Hocam daha hgs çıkaramadım ayrıca 250km zor yaptım pazar günü baya yol yapıcam 500-600 km olur hafta içide rodajı bitiririm diye umuyorum doğu batı hondada rodajda araziye girmeye diye kesin bi dille uyardı iş nedeniylede çokk fırsatım olmadı motoru kullanmaya...Bidahaki hafta bişeler düzenlerseniz kesin geliyorum...Ben sürekli maltepe civarında geziyorum güzel mekan 4-5 arkadaşla sürekli güzel havalarda sahil tarafında motorları çekip çekirdek çıtlıyıp elmalı soda içiyoruzAbin de bir gelemedi
Rodaj dediğin nedir dostum 1 günde biterMaltepdeymişsin pazar birlikte gideriz .
İleride CBR 250R'm i değiştirirsem sanırım cross alacağım
CRF çok uygun duruyor...
Gelin hocam bende cbrden döndümterkedin cbr bölümünü burası daha eğlenceli
![]()
buna gerek yok bence onun yerine motor değiştirmek daha iyi olur çünkü motorun soğutma sistemi bunu kaldırmaz vs. ama ses önemlidir motordan keyif aldırır ve ses alayım derken motorun gücünü düşürmemek lazım oda biraz tuzluya geliyorsen ona birde big bore kiti ekle tadından yeme yanında yat
http://www.crfsonly.com/catalog/product_info.php/cPath/290_292/products_id/5146
buna gerek yok bence onun yerine motor değiştirmek daha iyi olur çünkü motorun soğutma sistemi bunu kaldırmaz vs. ama ses önemlidir motordan keyif aldırır ve ses alayım derken motorun gücünü düşürmemek lazım oda biraz tuzluya geliyor
sogutma kaldırmasa emin ol satısa cıkmazdı, piyasaya cıkartmadan önce cok test ediliyordur bunlar ar-ge departmanında.
Dostum ne arge si bu parça hondanın orjinal aksesuarı değilki, farklı firmaların yaptığı modifikasyonun seriüretim hali.Ayrıca bununla garanti dışı kalır blog