Arkadaşlar 1000 bakımına girecem de hangi yağ kullanılmalı? Nelere dikkat etmeliyim?
mankind1976 saol hocam. Bencede motor biraz daha araziye yatkın. %50 cross , %25 enduro , %25 commuter
Carbondioxid saol hocam , beğenmene sevindim.. Manzara , motor güzel oldumu , fotoğrafta güzel oluyor
engin_deniz ben 1 defa 130 gördüm. Ama motor bence 90dan sonra pek güven vermiyor. Ağırlık merkezi yüksek olduğu için yola pek oturmuyor. Arada bir uzun yol değilde, çok sık yapıyorsanız veya yapıcaksanız bence çok mantık değil. 7lt depo ile tahminimce efendi efendi kullanınca asfaltta 200km gidebilir.
ilk bakıma gittiğimde servis ELF kullanıyordu, ben castrol alıp gittim. servisteki arkadaş hondanın kendi yağının gelecek olduğunu söylemişti. yeni bakım yaptıran bir arkadaşım bu yağdan memnun vites teğişirken öyle çatçut diye az ses yaptığını söyledi, fakat benim koyduğum castrolle vitesler baya kemikli. neyse 4000i geçtim servis zamanı geldi.Arkadaşlar 1000 bakımına girecem de hangi yağ kullanılmalı? Nelere dikkat etmeliyim?
efes extra[/COLOR]Rodaj için ekstra tavsiyeleriniz var mı?
çok hafif meğilli rüzgarsız tünel içinde 145i gördüm. crf aldıktan sonra biraz değil gayet çok dağ bayır dolaşacaksınArkadaslar merhaba. Motorumu bu sezon sonunda satip onumuzdeki sezon crf alip biraz dag bayir dolasmayi dusunuyorum. Sizlere sormak istedigim.
Motorun son hizi nedir. Yakit bur depo ile kac km. Uzun yolda yorarmi. Asfaltta nasildir gidisi. ?
Cewap yazan arkdaslara simdiden tşkler
:cat:bende tuborg içiyorum ama arkadaş extra isteyince efes didim:queen: efes extra
Kırmızı Tuborg :cat:
ilk bakıma gittiğimde servis ELF kullanıyordu, ben castrol alıp gittim. servisteki arkadaş hondanın kendi yağının gelecek olduğunu söylemişti. yeni bakım yaptıran bir arkadaşım bu yağdan memnun vites teğişirken öyle çatçut diye az ses yaptığını söyledi, fakat benim koyduğum castrolle vitesler baya kemikli. neyse 4000i geçtim servis zamanı geldi.
efes extra![]()
:queen: efes extra
Kırmızı Tuborg :cat:
:cat:bende tuborg içiyorum ama arkadaş extra isteyince efes didim![]()
kırmızının tadı da keyfi de baskaonu tek gecerim o alemde
ama kafiyeye uymadı
allahdan ok extra dememişin :santa: