Büyük ihtimalle crf 250 L olacak ya da eşten dosttan bulursak 660R olacak. Motoru dün inceledim honda Pendikte lakin test motoru yokmuş. Pendikte 1-2 tur attırmak isteyen varsa bana ulaşabilir kuryeyim her daim Pendikteyim
Bir de incelerken dikkatimi ayaklıklar, şasi ve benzin kapağı çekti. Ayaklıklar daha iyi olabilirmiş en azından aradaki boşluğa plastik parça takarak titreşimi azaltabilirlerdi. Şasi de sanki kaza geçirip(özellikle motorun çatal kısmı gidonun oldugu kısım) tamir edilmiş gibiydi hoşuma gitmedi. Depo kapağının olduğu yer ise dağ gibi yapılmış kenarları boş. Yani oldu da yağmurda falan kalsa motor oralara su birikir ve orada kalır bu da motorun o kısmının aşınmasına neden olur. Sadece yağmur değil gece çiğ düşüyor o bile zarar verir. Ayrıyetten ayak marşı yok Yamaha xt 125R'de çok güzeldi ayak marşı süper bir şey. Keşke olsaymış. Bu motoru alan kişi sakın çanta takmasın motora yakışmıyor. Belki arka tarafa takılan kumaşımsı çantalardan olabilir ama givi kappa yazık edersiniz. Ha bir de son olarak bir sorum var. Bu motorda ön kaldırmak mümkün mü yani motorun gücü buna yetiyor mu yani torku var mı?(sürekli teker yapacağımdan değil insan güçlü bir şeyler istiyor en azından bayır yukarı gaz kolunun tamamını çekip bayılmaması lazım.)? Aslında bana güçlü 660 falan lazım fakat ikinci elde 5-6 sene sonra satılmaz o motorlar ya da ölü fiyata satılacak. CRF bu yönden avantajlı ikinci el piyasası ilerde iyi olur gibi geliyor.