Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaslar merhaba. Crf arayışı içine girdik bakalim kismet. Bişey sorucam otobanda 120 140 gibi hizlarda ruzgarda motor cok savruluyormu. Ruzgar motoru cok etkiliyor mu ? . Daha once apache kullandigim donemlerde ruzgardan cok etkileniyor du motorum hatta neredeyse serit degistiriyodu. Bu nedenle sattim apacheyi. Er 6 aldim konfor sürat guc tork.. simdi er 6 dan sonra acaba bu motordan keyif alabilirmiyim ?
. Araziye girerim belki. Yagmurda motor kullanmayı severim crf ile islak zeminde surus nasildir ?
Birde motorun rahatlikla seyir ettigi en yuksek sürat nedir arkadaslar ?

Hocam irc genelde kötü diyolar ıslak zeminde ama ben tüm motorlarımda irc kullandım sıkıntı yaşamadım biraz kullanış tarzınızla alakalı çok sınırları zorlamamak lazım pazartesi teslim alıcam bende cbrdeki motor bloguyla aynı ben 130-140 çok rahat stabil gidilir diye düşünüyorum...

Hocam benim hep cross tutkum vardı zaten cbr aldım o dönem 250lilik adam gibi cbr dışında motor yoktu (cross bi kawasakinin,ktmnin vardı onlarda çok pahalıydı)

Tek neden Cross denemek istiyorum daha zevkli geliyor başkada bi nedeni yok yani belki hiç bi mantığıda yok almamın ama sıkıldım artık asfalt makinelerinden birazda dağ tepe gezerim...
ek olarak başta tenere düşünüyordum ama üstüne çıkınca caydım direk küçük aletlerin zevki başka ya şehir içinde...

lastikler iyi asfaltta çok iyi ,bugün 100 km arazi toplam 145 km yaptık yorgun değilim gayet rahattı motor

Hocam benim hep cross tutkum vardı zaten cbr aldım o dönem 250lilik adam gibi cbr dışında motor yoktu (cross bi kawasakinin,ktmnin vardı onlarda çok pahalıydı)

Tek neden Cross denemek istiyorum daha zevkli geliyor başkada bi nedeni yok yani belki hiç bi mantığıda yok almamın ama sıkıldım artık asfalt makinelerinden birazda dağ tepe gezerim...
ek olarak başta tenere düşünüyordum ama üstüne çıkınca caydım direk küçük aletlerin zevki başka ya şehir içinde...

benimde dikkatimi cekmişti : yakıt enjectionsları farklı cıbırla, güç farkıda ordan geliyor galiba

Bu arada acerbis marka elcik koruma sipariş ettim kask olarakda
ls2 mx 433 magnummu almalı
acerbis marka kask+gözlükmü almalı

ls2 daha yakın geliyor malum vizörü var...
Bide revit apollo deri montum var onuda değiştirmem gerekicek sanırım deri pek gitmez :D...

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

cenkito hocam bildiğim kadarıyla dişliler farklı sadece genel olarak motorlar arasında...

magnumda gece far lı kullanımda vizörde parlama oluyor, gece gündüz vizör acık kullanıyorum,

kask güzel ama bence vizörü işe yaramıyor

ben katalogunuda inceledim, dıstan kendilerinide

katalogda farklı oldugunu biliyorum ama nette aynı yazmıslar :silent:

Hocam ne yalan söylüyeyim daha önce ls2 dışında nolan aldım bir kere onada pişman oldum hem ağırdı hemde vizör vidası kırıldığında bi daha bulamadım parçasını öylece birine verdim sonra...
Ls2 tam kapalı kullanıyorum yıllardır ne rüzgar sesi var ne parça/vizör vs. sorunu özene ne zaman gitsem alıyorum anında bilmiyorum bi markaya tutulunca başkasını alası gelmiyor insanın...

benim ilk kaskım mx433 rahat, hafif sayılır 1550gr.

ama gece vizör berbat, kafa koruma kalıtesi de iyidir insallah şimdilik aksesuar olarak takıyorum daha işime yaramadı :)

umarım gerekde olmaz :queen:

kaskın camını söküp gözlukle kullanmayı deneyecem, cross gözlük alıpda.

ama bakalım ne zaman

Ben Shot kullanıyorum kışın 170 e almıştım şimdi 200 olmuş ama farklı renklerde gelmiş. http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/SHOT-FURIOUS-WAVE-BEYAZ-2D-KROSS-KASKI-pmu2045.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------

Kalite olarak ls2 den iyi ama acerbis kadar yok. Ben kask alırken bu kampanya olsa acarbis alırdım bir de gözlüğü beyaz al daha güzel durur.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar