Honda Honda CRF250L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
En büyük korkularımdan biri olan şambrelli lastikte yolda lastik patlaması olayına jant değiştirmeden değişik bir uygulama ile çözüm bulan bir şey keşfettim. Buyurun linki.

http://www.tubliss.com/

tubliss-cutaway.jpg

http://www.nuetech.com/Instructions.pdf

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Ama ne yazık ki bu çözüm de off-road only !!!

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Arkadaşlar motorun su pompasının altında motor bloğunun tahliyesinden antifiriz ya da yağ akan var mı. Benimkinden arada antifiriz damlıyor.

baya kişi de vardı o damlatma ama sonucta ne yaptılar bilemiyorum,

ben hatta mugla honda kıvrak motora da sordum cok sikayet geliyormu diye

suana kadar sikayet gelmedi gelsede garantiden halledilir demişlerdi.

hiçde normal değil arkadaşlar bence kronik sorun bildiğiniz antifiriz kaçağı motor çok ısındığı zaman damla şeklinde kaçırıyor bu konuyu hondaya sordum o bölümde seramik keçe kullanıldığı için hararet çok arttığında damla şeklinde kaçak olabiliyormuş eğer çok fazla kaçak olursa seramik keçe yenisi ile değişecekmiş yani soğutma sıvısını sık sık kontrol etmekte fayda var

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Ben damlatmayı görünce tumpertalk forumunda konusunu gördüm. Su pompası nın contasının iç kısmından kaçak var ise o delikten yağ, dış kısmında var ise antifiriz damlarmış. Servis kitapçığında az bir damlama normal yazıyormuş. Fazla olursa su pompasının contası değişmeli.

İlk 1000 km den sonra devam ederse o zaman dikkate alıp servise gidersiniz. Bir çok motorda bu oldu ama sonrasında kesildi çok canınızı sıkmayın.

Eğer sorun devam eder ise keçeyi orjinal keçe ile yenilemek yerine uygun bir o-ring keçe denemenizi tavsiye edebilirim...

Neye dayanarak :queen: ::156::

Sorun devam ederse Honda orjinal keçe-kauçuk vs, vs, olarak yeterli/doğru parçayı seçememiş demektir.

Geçen gün gittiğim kauçuk dükkanında motor üzerinde olan hertürlü o-ring vs, vs, türü keçeler felan vardı. Üstelik ısıya dayanıklı olanı olmayanı vs, vs,.

Sızdıran parçayı alır gidersin, güzelinden bir o-ring bulur adam, bir de onu denersin demek istedim :wiinkk:

Sorun devam ederse Honda orjinal keçe-kauçuk vs, vs, olarak yeterli/doğru parçayı seçememiş demektir.

Geçen gün gittiğim kauçuk dükkanında motor üzerinde olan hertürlü o-ring vs, vs, türü keçeler felan vardı. Üstelik ısıya dayanıklı olanı olmayanı vs, vs,.

Sızdıran parçayı alır gidersin, güzelinden bir o-ring bulur adam, bir de onu denersin demek istedim :wiinkk:

Ben de dedim ki acep siyanür crf-l mi aldı :D

Bende geldim aranıza şu görmüş olduğunuz bebeği kardeşime hediye ettim kendime crf alıcam yarın sabah
cuma günü filan teslim alırım aleti şimdiden aksesuar bakıyorum :D
edit:artçılı nasıl alet arkadaşlar 50-60 kg bi vatandaş binse arkaya sıkıntı oluyormu
1240107_10151843117024336_466034034_n.jpg

Bende geldim aranıza şu görmüş olduğunuz bebeği kardeşime hediye ettim kendime crf alıcam yarın sabah
cuma günü filan teslim alırım aleti şimdiden aksesuar bakıyorum :D
edit:artçılı nasıl alet arkadaşlar 50-60 kg bi vatandaş binse arkaya sıkıntı oluyormu
http://imgim.com/1240107_10151843117024336_466034034_n.jpg

Hayırlı olsun, benimsedim seni, CBR ver CRF al :cat:

Sual artçı için mi, senin için mi yoksa motor için mi idi ? :cherry:

Belliki artçımız kadın, o vakit sana bişey olmaz :) Motora da bişey olmaz, sanıyorum ama sele çok uzun değil, rahat etmek için senin biraz öne sıkışman gerekebilir.

Arkadaslar merhaba. Crf arayışı içine girdik bakalim kismet. Bişey sorucam otobanda 120 140 gibi hizlarda ruzgarda motor cok savruluyormu. Ruzgar motoru cok etkiliyor mu ? . Daha once apache kullandigim donemlerde ruzgardan cok etkileniyor du motorum hatta neredeyse serit degistiriyodu. Bu nedenle sattim apacheyi. Er 6 aldim konfor sürat guc tork.. simdi er 6 dan sonra acaba bu motordan keyif alabilirmiyim ?
. Araziye girerim belki. Yagmurda motor kullanmayı severim crf ile islak zeminde surus nasildir ?
Birde motorun rahatlikla seyir ettigi en yuksek sürat nedir arkadaslar ?

Heycan bastı arkadaşlar artık cbr topiğine gitmem dahada terkediyorum onları
Burası daha sakinmiş yanlız :)...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar