Honda CL250

Motosikleti
D400
İkisi de TR piyasasında olsa GB350'yi seçerdim.
Hâlâ RE her an piyasadan basıp gidecekmiş hissiyatını atamıyorum içimden :D

orası öyle tabi, RE biraz banker bilo havası veriyor.

muhtemel basıp gidecek bildiğim kadarıyla yeni tarihli modeller gelmemiş, yedek parça beklemesi / servis pahalılığı problemi de çözülmemiş.

oha.

Simdi yazarken baktım meteor 650 modeli 679bin tl olmuş. hadi len oradan :D

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Yalnız bu yeni cezaları seçmece birkaç kişiye değil de bam bam bam diye ihlâl yapan herkese istikralı bir şekilde kesmeye başlarlarsa CL250'ye geri dönebilirim. Alet zaten 80'den sonra vibratöre dönüyor şehir içinde sıfır sıkıntı.

Simdi yazarken baktım meteor 650 modeli 679bin tl olmuş. hadi len oradan :D
Merak etme yakında nakit 450, yanında iphone 14 ve 10.000 liralık benzin kampanyası çıkarırlar :D

Yamaha da nakit furyasına katılmış. MT-07 YAMT ve MT-09 YAMT fiyatlarını sırasıyla 722'den 580'e, 1040'lardan 880'lere düşürmüş.
Yamaha'dan hiç böyle bir şey beklemiyordum. Kampanya konusunda burnundan kıl aldırmıyordu.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Yalnız bu yeni cezaları seçmece birkaç kişiye değil de bam bam bam diye ihlâl yapan herkese istikralı bir şekilde kesmeye başlarlarsa CL250'ye geri dönebilirim. Alet zaten 80'den sonra vibratöre dönüyor şehir içinde sıfır sıkıntı.

Merak etme yakında nakit 450, yanında iphone 14 ve 10.000 liralık benzin kampanyası çıkarırlar :D

Yamaha da nakit furyasına katılmış. MT-07 YAMT ve MT-09 YAMT fiyatlarını sırasıyla 722'den 580'e, 1040'lardan 880'lere düşürmüş.
Yamaha'dan hiç böyle bir şey beklemiyordum. Kampanya konusunda burnundan kıl aldırmıyordu.
Bu sene global konjonktür böyle devam ederse daha neler görürüz neler...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçen hafta İstanbuldayken K-Rides'a uğrayıp Royal Enfield motorları canlı canlı gördüm, resimlerde en tırto çıkan motorları bile çok güzel görünüyordu. Malzeme kalitesine şöyle yakından bir baktım, bana çok güzel ve kaliteli hissi verdi. Showroom'da da benimle epey ilgilendiler. Lakin şambriyelli tuhaf bir lastikle gelmesini sevmedim.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Geçen hafta İstanbuldayken K-Rides'a uğrayıp Royal Enfield motorları canlı canlı gördüm, resimlerde en tırto çıkan motorları bile çok güzel görünüyordu. Malzeme kalitesine şöyle yakından bir baktım, bana çok güzel ve kaliteli hissi verdi. Showroom'da da benimle epey ilgilendiler. Lakin şambriyelli tuhaf bir lastikle gelmesini sevmedim.
CLassic serisi ile araziye girebilenleri sambrelli. Digerleri tubeless degil mi
Tasarim olarak col begeniyorum RE'leri ama o fiyatlara neler var neler

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Oraya gidince sanki bütün modellerini alabilirmişim gibi hissediyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar