- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
350 de yeter.. Rebel gelsin tek..Rebel rebel. Rebel 500 lazım. Eleminatör 500 de hoş ama, rebel.
350 de yeter.. Rebel gelsin tek..Rebel rebel. Rebel 500 lazım. Eleminatör 500 de hoş ama, rebel.
Yok abi, yine 500 de gelsin. Almışken 500 alalım. 500 iyidir.350 de yeter.. Rebel gelsin tek..
royal enfield tarzı birazHonda'nın GB350 diye bir modeli var.
Keşke o gelse...
İkisi de TR piyasasında olsa GB350'yi seçerdim.royal enfield tarzı biraz
İkisi de TR piyasasında olsa GB350'yi seçerdim.
Hâlâ RE her an piyasadan basıp gidecekmiş hissiyatını atamıyorum içimden![]()
Merak etme yakında nakit 450, yanında iphone 14 ve 10.000 liralık benzin kampanyası çıkarırlarSimdi yazarken baktım meteor 650 modeli 679bin tl olmuş. hadi len oradan![]()
Bu sene global konjonktür böyle devam ederse daha neler görürüz neler...Yalnız bu yeni cezaları seçmece birkaç kişiye değil de bam bam bam diye ihlâl yapan herkese istikralı bir şekilde kesmeye başlarlarsa CL250'ye geri dönebilirim. Alet zaten 80'den sonra vibratöre dönüyor şehir içinde sıfır sıkıntı.
Merak etme yakında nakit 450, yanında iphone 14 ve 10.000 liralık benzin kampanyası çıkarırlar
Yamaha da nakit furyasına katılmış. MT-07 YAMT ve MT-09 YAMT fiyatlarını sırasıyla 722'den 580'e, 1040'lardan 880'lere düşürmüş.
Yamaha'dan hiç böyle bir şey beklemiyordum. Kampanya konusunda burnundan kıl aldırmıyordu.
CLassic serisi ile araziye girebilenleri sambrelli. Digerleri tubeless degil miGeçen hafta İstanbuldayken K-Rides'a uğrayıp Royal Enfield motorları canlı canlı gördüm, resimlerde en tırto çıkan motorları bile çok güzel görünüyordu. Malzeme kalitesine şöyle yakından bir baktım, bana çok güzel ve kaliteli hissi verdi. Showroom'da da benimle epey ilgilendiler. Lakin şambriyelli tuhaf bir lastikle gelmesini sevmedim.
Evet 47 bg ile fiyatları bok gibiCLassic serisi ile araziye girebilenleri sambrelli. Digerleri tubeless degil mi
Tasarim olarak col begeniyorum RE'leri ama o fiyatlara neler var neler
Şu ek vergi isi bozdu, yoksa fiyatlari iyiydi. 350liklerden biri sirf zevk icin bile alip 2. 3Evet 47 bg ile fiyatları bok gibi
Oraya gidince sanki bütün modellerini alabilirmişim gibi hissediyorumGeçen hafta İstanbuldayken K-Rides'a uğrayıp Royal Enfield motorları canlı canlı gördüm, resimlerde en tırto çıkan motorları bile çok güzel görünüyordu. Malzeme kalitesine şöyle yakından bir baktım, bana çok güzel ve kaliteli hissi verdi. Showroom'da da benimle epey ilgilendiler. Lakin şambriyelli tuhaf bir lastikle gelmesini sevmedim.