Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Abi vallahi bak hayat bu motorlarda. Tork desen tork,araya dereye girer,merdivenden ucar kacar. Cidden sehrin yaramaz cocugu oluyosun. Ileride wr125x sonrasindada klx450 sm falan diyerek devam etmek istiyorum yav :mrgreen:

abi aslında ben bir mt 03 yapmak istiyorum. yarı enduro sayılır. hem son viteste 100 ile giderken 4.000 rpm çevirmesi ayrı bir hoş

mt03 te öyle içi boş makina değildir heee,onda da çok deli tork var yav

60 nm başgan; tenere motoru var zaten. eski bile olsa halen orjinal ve sıfır parçaların bulmak kolay çünkü aynı blok ve aynı şanzıman halen son çıkan xt serisinde kullanılıyor

Bendede street triple fetisi basladi,o cift fara hastayim

ben de eski ama klasik bi makine alıp cafe racer yamka isterim. el feneri gibi olan şu mercekli farlardan 2 tane koyacan öne, bir de alçak gidon yapacan böyle 600rr gibi... bu arada ben yamuk oturuşu bayağı seviyormuşum yaa; ee tabi belim alışmış 7/24 bilgisayar başında olmaya

Sti

ben de eski ama klasik bi makine alıp cafe racer yamka isterim. el feneri gibi olan şu mercekli farlardan 2 tane koyacan öne, bir de alçak gidon yapacan böyle 600rr gibi... bu arada ben yamuk oturuşu bayağı seviyormuşum yaa; ee tabi belim alışmış 7/24 bilgisayar başında olmaya

Ahahha bu barkinin wandervaffe miydi nasil yaziliyodu,o makinasi fena oldu yav.

Sti

işçilik kötüydü hocam onda; zaten çoğu kısmını da kendisi yapmış ya da yapmak istemiş. ben yaparsam direk TIG kaynağı ile yapacam işçiliğimi

Ben onun o eski,pasli,cirkin gorunumune bittim abi yav. Boyle nasil desem bi old school havasi var motosiklette.

Ben onun o eski,pasli,cirkin gorunumune bittim abi yav. Boyle nasil desem bi old school havasi var motosiklette.

biraz böyle korkunç görünümlü bir alet yapmak istiyorum. "ben ölmedim" desin alet. renk mat siyah olmalı kesinlikle gök gürültüsü sesi çıkmalı egzozdan ters amortisorler bulunmalı ama dijital gösterge olmalı sonra o yuvarlak farı söküp 2 tane ufak mercek far.
ve ben o motora binerken AMON AMARTH dinlemeliyim :D

Sti

biraz böyle korkunç görünümlü bir alet yapmak istiyorum. "ben ölmedim" desin alet. renk mat siyah olmalı kesinlikle gök gürültüsü sesi çıkmalı egzozdan ters amortisorler bulunmalı ama dijital gösterge olmalı sonra o yuvarlak farı söküp 2 tane ufak mercek far.
ve ben o motora binerken AMON AMARTH dinlemeliyim :D
https://www.youtube.com/watch?v=edBYB1VCV0k

Imkan olsa cok motosiklet cikartiriz piyasayada iste :mrgreen: mazhar baskan kayip bu arada noldu ona yav

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar