Honda Civic Vtec 2 Video Klip

Mustafa, aga sen bilirsin ben autocad-solid tarzı çizim programlarını öğrenmek istiyorum (daha önce basit şeyler çizdim az çok tanıyorum programı) bu konuda önerin neler?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Nerdesiniz la :silent: Başınıza bir iş mi geldi :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Olum bişey mi oldu? Bak korkmaya başladım.

Sti

Baskan benim fikrim yoktu,konusmus olmus icinde konusmak istemedim :mrgreen:

Mustafa, aga sen bilirsin ben autocad-solid tarzı çizim programlarını öğrenmek istiyorum (daha önce basit şeyler çizdim az çok tanıyorum programı) bu konuda önerin neler?

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:03 ----------

Nerdesiniz la :silent: Başınıza bir iş mi geldi :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------

Olum bişey mi oldu? Bak korkmaya başladım.

bişey oldu; SINAVLAR HAŞIRT yeter mi?
onun dışında autocad ve solidworks öğrenilecek programlar. elimden geldiğince her tip yardımı yaparım. CSWS belgesi sahibiyim ayrıca...

bişey oldu; SINAVLAR HAŞIRT yeter mi?
onun dışında autocad ve solidworks öğrenilecek programlar. elimden geldiğince her tip yardımı yaparım. CSWS belgesi sahibiyim ayrıca...

Ahahahaha geçmiş olsun :mrgreen:
Hacı kursa gitmekle o tarz bir işe girebilecek kadar öğrenebilir miyim? Dediğin sertifikaları alabilir miyim veya hangi sertifikaları almalıyım?

Ahahahaha geçmiş olsun :mrgreen:
Hacı kursa gitmekle o tarz bir işe girebilecek kadar öğrenebilir miyim? Dediğin sertifikaları alabilir miyim veya hangi sertifikaları almalıyım?

solidworks un kendi ingilizce sınavı var arada bir oluyor yakalarsan girersin. yalnız bayağı sıkıntı bi sınavdır, çok hızlı olmak gerekiyor. Kursa gitmeyle öğrenirsin. Okulda bizim solidworks ve autocad dersleri olmasına rağmen ben o dersi almadan kendim evde öğrenmiştim,deneyerek ve bişey çizmeye çalışarak

solidworks un kendi ingilizce sınavı var arada bir oluyor yakalarsan girersin. yalnız bayağı sıkıntı bi sınavdır, çok hızlı olmak gerekiyor. Kursa gitmeyle öğrenirsin. Okulda bizim solidworks ve autocad dersleri olmasına rağmen ben o dersi almadan kendim evde öğrenmiştim,deneyerek ve bişey çizmeye çalışarak

Önce ingilizce lazım ozaman.Bizden hızlısı mezarda :queen:

Onur, aga ne yapayım bende telefon yok birtek evde girebiliyorum foruma,burdayım daha bu konuyu bin mesaj yapacam,yapacaz :)

Mustafa, geçmiş olsun aga mevsim sakat bi sıcak bi soğuk dikkat et :cat:

Aklıma "Odtü güzel ama ingiliççe" afişi geldi.:mrgreen:

Sti

fena hastayım, yakında ben de firarda olacam gibi gözüküyor...
Gecmis olsun baskan,2 gun once sesim bi gitti 3 gun firardaydi valla. Aman diyelim.
Onur, aga ne yapayım bende telefon yok birtek evde girebiliyorum foruma,burdayım daha bu konuyu bin mesaj yapacam,yapacaz :)

Mustafa, geçmiş olsun aga mevsim sakat bi sıcak bi soğuk dikkat et :cat:

Aklıma "Odtü güzel ama ingiliççe" afişi geldi.:mrgreen:
"Ozan" olarak duzelterek yanitliyorum; Bu konunun daha gelecegi var :D yeni basligimiz audi s3 8L alinirmi,binilirmi :mrgreen:

Ozan, aga yok olmuyor neden bilmiyorum ama ozan yazamıyorum, nerden takıldı aklıma onur bilmiyorum.:pr:
s3 hakkında pek bilgim yok ama deli makina olduğunu biliyorum 8l lerin türkiyede mıncıklanmamış,parmaklanmamışını bulmak zor.

Sti

Ozan, aga yok olmuyor neden bilmiyorum ama ozan yazamıyorum, nerden takıldı aklıma onur bilmiyorum.:pr:
s3 hakkında pek bilgim yok ama deli makina olduğunu biliyorum 8l lerin türkiyede mıncıklanmamış,parmaklanmamışını bulmak zor.
Evo nun otomatikleri icin 55L depoyla sehir ici max. 210 km diyolllaaa :mrgreen: ama sti oylemi,57krs falan yakiyor makina :bounce: valla bugun s3 8L alacak olsam god 01 plakayi alirim. Sahibinin adi can,2. Sahibi kendisi mukemmel temiz makina gecen bostanci sanayide gordum ates atesss. Okursa kendisine selam olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar