Honda Cg125 Piston Kırdı

honda bu herşey beklenir pistonda kırar yağda eksiltir..olağan karşılamalı :p:p geçmiş olsun arkadaşım taivan yada kore malı muadiller var illa çin malı yada orjinal almak zorunda değilsin..araştır derim..

taıwan malı silindir seti 85 lira,,,silindir üst kapak 100 lira,
çin malı silindir seti 65,,,üst kapak 90 lira,
conta seti 10 lira,
subapların olduğu kapakların üzerinde subapları keçeleri yayları ile tamamen kullanıma hazır durumda olarak,

elınde anahtarın vs takımların var ıse kendın yapabılırsın,,,

sadece sökerke dikkat et,

bu arada nasıl olmuş olay?
ustan bişiy dedimi??
yani subap kesip pistonun üzerinemi düşmüş ??*

motorcuyu boşver. servisine git. serviste daha kaliteli ve ucuzdur. 300 lirayı geçmez. 0 216 441 2929 ara kargoyla sipariş et. konşuk motorda 300 lira olan bir piston, bursa da 700 olabilir. aşırı kazıkçı yetkili servis te var, normal fiyattan satan konşuk motor gibi servisler de var.
o motorun, motor bloğundaki arızaların geneli fazla sıkıştırmaktan olur. cg 125 ile 105 000 km yaptım, böyle birşeyi beceremedim. tebrik ederim seni. 4 silindirli olsa, düşük viteste istediğin kadar gazı açarsın. ama bu tek silindir iki subaplı küçücük bir motor, devirli kullanmaya hiç gerek yok.

orjinal silindir hondada 700 tl. Daha düşük fiyatta bulursan orjinal değildir. Uyarmı? Uyar.

Bir kawasaki fanı olarak yıllarca Kawa ya iftira atıldı Kawa piston kırıyor, su kaynatıyor, üstündeki adamı yere atıyor...vb diye, elime fırsat geçti şimdi Honda ya b.. atıyorum heryerde :)

Şaka bir yana kardeşim geçmiş olsun, eğer elin alet edevat tutuyorsa (yanlış anlaşılmasın hemen :) ) kendinde yaparsın, güneykore ve tayvan menşeili ürünlere bakmanı tavsiye ederim, saygılar..

Üstündeki adamı yere mi atıyor? Abiçok ilginçmiş bu ya :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar