Honda CBX 750 Cafe Racer Projesi

Merhaba Arkadaşlar,

bende yeni aldım HONDA CBX750 mi. benimde amacım motoru tamamen elden geçirip boyama işlemini yapıp ve sonunda bir cafe racer e binmek.
dediğiniz gibi aynı motor bir çok ülkede farklı isimler ile piyasaya sürülmüş. top end gasket setini bulamıyorum. daha doğrusu motor şaftlı yani polis versiyonu olduğunu düşünüyorum ama internette buna uygun gasket seti olduğunu belirten kimse yok. sadece f rc17 modeli için uygun olanlar var. acaba rc17 için uygun olan benim motora da uygun olacak mıdır? bir bilginiz var ise benimle paylaşmanızı rica edebilir miyim.

teşekkürler.

Takipteyiz. Gerçekten bu işe çok emek gerekiyormuş sayenizde onu öğrendim

Zaman + Para = Mutluluk :)

Maşallah çok güzel emeğinize sağlık foto bekliyoruz ve bilgi, deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.

vallahi helal olsun. benim de merak ettiğim bir husus var, bu tip değişimlerde ruhsat muayene durumları nasıl oluyor? ruhsatta ne gibi değişiklikler yapılıyor?

ayrıca umarım masrafları hesaplıyorsunuzdur. fikir açısından toplam maliyeti falan öğrenmek isteyenler çok olacaktır.

Sa kardsm kolay gels8n bendede sym wolf var kafa grenajina kurt yapistirdm bence senon motor güzel olmus eline saglik kolay gelsin

UCS

Arkadaslar merhaba uzun suredir paylasim yapamadik bildiginiz gibi projeyi iki arkadas yurutuyorduk askerlikten dolayi projeye ara verdik beraber basladik beraber bitirelim hesabi onumuzdeki gunlerde motoru toplamaya baslayacagiz gelismeleride sizinle paylasiriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------

vallahi helal olsun. benim de merak ettiğim bir husus var, bu tip değişimlerde ruhsat muayene durumları nasıl oluyor? ruhsatta ne gibi değişiklikler yapılıyor?

ayrıca umarım masrafları hesaplıyorsunuzdur. fikir açısından toplam maliyeti falan öğrenmek isteyenler çok olacaktır.

Acikcasi bu tarz bi projede evdeki hesap carsiya uymuyor surekli birseyler cikiyor parcalari turkiyeden temin edemedigimiz icin zorlaniyoruz fakat bir sekilde oluyor ruhsat icin ise sadece rengini isletiyorsunuz gerisi ayni

bilmediğim için soruyorum, bu cafe racer ne oluyor tam olarak?
supersport, chopper gibi bi tarz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar