Honda CBR900rr 96 model Nasıl...

Arkadaşlar bu başlıktaki motor nasıl kullanan ve bilgisi olan varmı , almaya deger mi? sizce.... + fiyat hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

abi ben balıkesirdeyim burda sarı 97 var bitane.8500 aldı bi abimiz hemen teste soktular 103 beygir çıktı valla hornete bile kafa tutamaz. aynı fiyata hyosung gt 650 r düşün derim

Bence başına dert alırsın.96 model yaklaşık 12 yıllık.2 yılda sen binsen 14 yıllık motoru kim alır?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence alma çünkü race makine için 12 yaş çok yaşlı.Son sahibi olurum önemli değil diyorsan al artı tecrüben varsa al çünkü o makine 900 cc ikinci vitesten sonra çıldırır çok dikkatli olman lazım kullandığım için sana diyorum arkadaşımda vardı 8 ay bindi ve zor bela sattı.Şunuda söyleyim deli benzin yakar şu anki benzin fiyatlarıyla gaza asıldığın zaman 40 kuruş yakar iyi düşünerek al.

Dikkat ettiysen ilanda bir nokta var "yeni model racing ile takas yapabilirim" diyor önceki arkadaşlarında dediği gibi uğraşabilirim diyorsan al

çok teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için yarın motoru görmeye gidecegim birde yakından göreyim kararımı o zaman veririm ama sanırım olmaz gibi düşünüyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar