Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

boy

@serdark
600F 'ciler buraya demişsin ama senin avatar sankim RR gibi duruyor yok yok F o bee, F tir FFFF
Avatardaki resim 600F Sport modeline ait. 600RR'larda egsoz sele altında, yanda egsoz olan modeli yok. F Sportların sele RR'daki gibi ayrı oluyor. Bende 2002 model 600F Sport vardı. Çok güzel makinaydı.. Aaaah aaahhhh... Şimdi 1000RR var ama 600FS daha rahattı kullanımda.

ilk buluşma şöyle ufak çapta şehiriçi bişey olsa ? ancak 18 hazirandan sonra şehir dışına çıkabilirim. belki daha evvel de çıkabilrim ama bazı işlerimden dolayı zorlanırım.

Beyler ben takvimimi 11 hazirana göre ayarladım.yatmalı kalkmalı bir gezi uymaz bana.ama pazar günü için çoğunluğun kararına uyarım.saygılar

er5

az kaldı bende gecıs yapıcam 600f e :) ozman guruba ısmımı eklersınız.sıkıldım cın motoru muhabbetleınden :cherry:

selam inşallah seneye aranızda olurum ,ama ruhum kalbım sızlerle şimdilik dışardan seyretmekteyım herkeseselam tabıkı motorsevdalılarına

10 hazirandaki gezi bittikten sonra buluşma ayarlayacağım arkadaşlar liste için eller havaya....

600f' Alıntı:
10 hazirandaki gezi bittikten sonra buluşma ayarlayacağım arkadaşlar liste için eller havaya....
Canım kardesım... ellerı kaldıra kaldıra bır hal olduk:) once tarıhı yerı guzergahı ortaya bır koy derım ben . bakalım o gune durumu ayarlayabılecekmıyız. ben yarın ıstanbuldan ayrılıyorum haftaya burdayım ama kısmetse

selamlar

11 haziran pazar öğlen vakitlerinde bir CBR 600 cüler bir araya gelelim,artık kaç kişi olursa 3-5 ne olursa gezelim biraz,havada güzel olursa tadından yenmez..evet arkadaşlar ne dersiniz???,belki 600F in dediği gibi tekirdağ kıyıköye gideriz????

CBR 600F ciler buluşamayacak heralde,hiç kimseden ses seda yok:pale:

Son düzenleme:
Nabiz Yoklamasi..

Mıllet merhaba..

Bu pazar Yakacık ta bır mangal olayına girmeyi planlıyoruz.. Sizin grup olaya gırerse ona gore bır planlama yapalım dıyoruz.. Ne dıyorsunuz katılım olur mu?

merhaba arkadaşlar,16 Haziran cuma günü kısmetse CBR600F'imi alıyorum uyarsa katılabilirim bende...:rendeer:

ya mıllet guzelim topiği neden guncelleştirmiyosunuz. baska yeremı tasındınız naptınız. sızlere sorularım var. serefsızın teki elciğimin yanındaki topuzu sökmus. vidalı zaten. ara ara bulamıyorum.aynısının omlasına gerek yok.nerden bulurum

dr_kadir' Alıntı:
ya mıllet guzelim topiği neden guncelleştirmiyosunuz. baska yeremı tasındınız naptınız. sızlere sorularım var. serefsızın teki elciğimin yanındaki topuzu sökmus. vidalı zaten. ara ara bulamıyorum.aynısının omlasına gerek yok.nerden bulurum

Hocam kızıltopraktakı esengule sordun mu?
0216 348 6385 nılgun hanım..

Selamlar

ayıp ayıp o kadar sayfa olmuş doğru düzgün resim yok. biraz resim ekleyinde bakalım nasıl bir motormuş görelim :mrgreen: :wiinkk:

600f hakkında

arkadaşlar 600f lerin yakıt tuketimi, hakkında bilgi verriseniz sevinirim.şimdiden teşekkurler

Bir depo benzinle Yedek dahil 18 lt ile 250km gidiyor benim motor. Fakat rodajdan yeni çıktığı için çok sağlıklı değil sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar