abi harbi cok yakışıklı cıkmışsın:queen: :queen: :queen:Rahmi&Halime' Alıntı:
dirmikci' Alıntı:Arkadaşlar ben de geldim antalyadan merhaba hepinize.600F efsane olma yolunda ilerliyorr bence.Sizden bi ricam var.Eksos almak istiyorum.Tavsiyelerinizi ve biliyorsanız uygun fiyatları nerede nasıl bulabilirim.tşk ederiiim
R1 i kullanabilirim cesaretim var ama bakalım tavsiyelere göre değerlendirme yapacağım.tavsiyeler için teşekkür ederim şimdiden.ammsav' Alıntı:Kardeşim Allah korusun ama sen 125 lik makine den 1000 lik makine ye gecersen carptıgın yerde öldüğünü 15 dk sonra anlarsın...
Bu kesinlikle cahillik.
600 lük kullanlasınız en az bir sezon![]()
dirmikci' Alıntı:Tamamdır.Bu çok iyioldu ama antalya da bunları bulabilmek sorun sanırım.yoshi ve devil e dikkatle bakacagım.
Birde arkadaşlar 600f 1.viteste nası 130-150 yaparr.Benimki kesiciye girdi 119 idi gösterge.Acaba benim motor mu sagır?Alet 1900 km de çok zorlamadım şimdiye kadar.TAVSİYE VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
Hocam 1000 rr ı erzıncan da nerde kullanıcan allasen.. bız ıstanbulda 600 le bascak yer bulamıyoruz ıcabında.. rr serısı 125 lıge benzemez surmesı de zordur benden soylemesı..CBR125RCI' Alıntı:selam arkadaşlar sizlerden biraz tavsiye almak istiyorum,belki yanlış topicki seçmişimdir ama,belki yardımcı olursunuz diye yazıyorum,ben inşallah bu yaz işlerim yolunda giderse,nasıl diyeyim motoru büyültmek istiyorum ve iki seçeneğim var YAMAHA R1 mi,,,CBR1000 mi alayım yardımıcı olabilirmisiniz veya yardımcı olacak bir topick varmı burda acaba,şimdiden teşekkürler..
Bende de Yoshi var çok memnunum. Üstelik 600 F'e de Çok güzel yakışıyor...:bounce:dirmikci' Alıntı:Arkadaşlar ben de geldim antalyadan merhaba hepinize.600F efsane olma yolunda ilerliyorr bence.Sizden bi ricam var.Eksos almak istiyorum.Tavsiyelerinizi ve biliyorsanız uygun fiyatları nerede nasıl bulabilirim.tşk ederiiim
Arkadaşım Hayırlı olsun öncelikle aramıza hoş geldin. Makina çok güzel fakat alışık olmayanlar için uzun yolda yorucu oluyor. Benzin tüketiminin fazla olması Motorun yüksek devirli olmasından kaynaklanıyor. Biir depo benzinle 230 km Min - Max:250 km gidiyor.sonic' Alıntı:Selamlar!!
Bu cuma itibariyle ben de 600 F sahibiyim. Bu motoruda tecrubesi olanlardan yorumlarınızı alabilir miyim?
Sevdiğiniz sevmediğiniz yönleri açısından? Uzun yolda yoruyor mu mesela ?
Tüketimi cok mu abartı?
sürerken dikkat etmem gerekenler gibi önceki motorum enduro idi (Suzuki dr 650) su an tarz değiştiriyorum ve tecrubem az yorumlarınızı bekliyorum:cat: