Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Teşekkür ederim, amin. Zaten motorumun tüm temizliğini kendim yaparım. Cila makinesi, yıkama makinesi ve alet edevat bulunmakta. 1 kez pasta yaptım (çünkü her pastada boyadan ince bir kat sıyırırsın), düzenli olarak detaylı temizlik ve cila yaparım. Kısaca biraz titizim.
NOT: Fotoğraflar cep telefonu ile çekilmiştir.

Cümleten Selamun Aleyküm arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Adım Gökhan Oflaz. 24 yaşındayım, İstanbul/Şişli'de oturuyorum. 2006 model gri-siyah 600F kullanıyorum. Bu topik çok iyiymiş. yaklaşık 1 saattir kısa kısa okuyorum. :) Çok yararlı bilgiler edindim şimdiden. Bu arada muayneden egsoz yüzünden geçemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
motorun resimlerini en kısa zamanda paylaşacağım şimdilik ilk aldığım gün çektiğim bir video'yu koymak istedim. :)

http://www.youtube.com/watch?v=4YvoeHqqr1A

Cümleten Selamun Aleyküm arkadaşlar. Foruma yeni üye oldum. Adım Gökhan Oflaz. 24 yaşındayım, İstanbul/Şişli'de oturuyorum. 2006 model gri-siyah 600F kullanıyorum. Bu topik çok iyiymiş. yaklaşık 1 saattir kısa kısa okuyorum. :) Çok yararlı bilgiler edindim şimdiden. Bu arada muayneden egsoz yüzünden geçemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
motorun resimlerini en kısa zamanda paylaşacağım şimdilik ilk aldığım gün çektiğim bir video'yu koymak istedim. :)

bahçelievlerde fatih kılıç lı diye motorcu var ona git onda orjinal eksozu var kiralıyor tak onu git muayneye hallet işini ben geçen ay öyle yaptım :)

Maaşallah herkes parlatmış canavarları elimde orjinal egsoz var muayeneden geçmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

Antalya'ya yolculuğa çıkacak olan arkadaş kimdi bende gitmeyi düşünüyorum belki yol arkadaşı olur forumlarda bulamadımda

Maaşallah herkes parlatmış canavarları elimde orjinal egsoz var muayeneden geçmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olmaya çalışırım

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:47 ----------

Antalya'ya yolculuğa çıkacak olan arkadaş kimdi bende gitmeyi düşünüyorum belki yol arkadaşı olur forumlarda bulamadımda

merhaba, ben muayneden egsoz yüzünden kaldım. Elinizdeki egsozu kiralıyormusunuz? ve kiralıyorsanız fiyatı nedir? yardımınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

dostum bende yoşhinin orjinal susturucusu var avcılarda oturuyorum bu taraflarda muayene yaptırırsan ödünç verebilirim

dostum bende yoşhinin orjinal susturucusu var avcılarda oturuyorum bu taraflarda muayene yaptırırsan ödünç verebilirim
Yarın bu siteden bir arkadaş kendi yaptığı susturucuyu getiricek ama uyumlu olurmu bilmiyoruz daha. Deneyip göreceğiz. Eğer olmazsa muayneye zaten büyükçekmece ye gidiyorum. Geçerken hem tanışıp muhabbet etmiş oluruz, hemde bana çok büyük bir yardımda bulunmuş olursun. Yaklaşık 15 gündür sormadığım kimse kalmadı fakat kimseden bulamadım stok egsoz. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim. :)

Özelden yazdım Cemdoğadaki aparat olur senin motoruna hatta aparatın içine bulaşık teli koyarsan orjinalinden bile sessiz olur herhalde ama dikkat et fazla bastırma aparatı çıkarması kolay olmuyor çünkü olmazsa benimle irtibata geçersin tel numaramı biliyorsun

vlknsyrn ; abi benim denk geldiğim adam çok kıldı ya görmeniz lazım. Ama en sonunda giderken susturucu tak gel geçiricem söz dedi inşallah yamuk yapmaz ne diyim. :)

Tamam Tahsin abi numaran bende var. Allah sizlerden razı olsun. :bestmt:

merhaba arkadaşlar, geçen css eğitimi öncesi istanbul parka girişte düştüm ve vites ayaklığım kırıldı elinde olan benle irtibata geçebilir mi, vites kolu ve ayaklık komple lazım, bide resim paylaşiim sizle videoları da eklerim

index.php

beyler merhaba
iş neden ile şehir şehir gezilen bir aktivite programındayım şu aralar

yarın sabah eskişehire gidip 2 gün konaklamadan sonra 2 günde ankarada kalacağız

buralardaki arkadaşları görmek isterim hazır çıkmışken oralara da haberiniz olsun :)

kazasız belasız bol rüzgarlar dilerim

Teşekkür ederim, amin. Zaten motorumun tüm temizliğini kendim yaparım. Cila makinesi, yıkama makinesi ve alet edevat bulunmakta. 1 kez pasta yaptım (çünkü her pastada boyadan ince bir kat sıyırırsın), düzenli olarak detaylı temizlik ve cila yaparım. Kısaca biraz titizim.
NOT: Fotoğraflar cep telefonu ile çekilmiştir.

hocam benim motora da bi el atalım yaw:)
detay temizlik lazım bana da:)

İlkay,
Şimdi gördüm mesajını; İlkay'ın cebini bilen varsa bana özelden iletirse sevinirim.

pazar günkü şile gezimiz tabi kötü bir anıyla bitti kene beni sevdi hastanede ayrılmak zorunda kaldık :cherry:

Uploaded with ImageShack.us

---------- Post added at 19:02 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:02 ----------

pazar günü bende ağvadaydım bende bir tehlike atlattım küçük bir kaza demekki pazar gününde bir ugursuzluk vardı:) herkesin başına bişiler gelmiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar