beyler
bugun marmara ereglısıne kahvaltıya gıttık ıkı arkadaş artçı ıle 30 tl 155 km yol 100-120 arası sanırım yeni bir rekor 600 f'i cok sevıyorum kesınlıkle harika bir motor
Sorun değil Onur o kadar uykusuzluktan sonra normaldir tanıdığım 5,6 arkadaşım var F sahibi olan ve eminim hiçbirisinin bu sayfayı bilmediği artık 600F lerde anadoluya ihraç zamanı geldi ayrıca 600F in masrafı x2 gt250R a göre bunuda unutmamak lazım ama Serkan için sorun değil durmadan geziyor maaşallahı var Karamürsele hayırlı yolculuklar ben Karamürsel sepeti gibi buralardayımbende ıkınızede teşekkür ediyorum ayrıca tahsın kardesımden ozur dılıyorum bır turlu anlasıp bulusamadık uykusuzluguma ver kardesım sersem gıbıydımsoz gelınce anadolu yakasını ıyı bılırım
neyse bır uzuldugum nokta vardı kısın hesap yapıyordum 180 tane satılık 600f var 180 de satılık olmayan olsa bunun en azından 100 u ıstanbuldadır dıyordum dawet etsek en az 30 motor oluruz dıyordum meğer cok yanılmıısm 3 kısı zor oluyoruz ahhh gt 250r cılara ozenır oldum adamlar 50 motoru topluyor neyse herkes kendısı bılır ben tahsın ve serkanla tanıstıgıma cok memnun kaldım ınsallah baskalarıda katılır ılerıde soyle mangaldı semaverdı yaparız cayımızı denıze gırerız beraber uzun yol gormedıgımız yerler felan herkese selam tekerız asfaltı herdaim öpsün arkadaslar Allah tekerınızı asfattan ayırmasın bol gazlamalı hayırlı gunler dılıyorum tum ıkı teker dostlarıma bye
Sorun değil Onur o kadar uykusuzluktan sonra normaldir tanıdığım 5,6 arkadaşım var F sahibi olan ve eminim hiçbirisinin bu sayfayı bilmediği artık 600F lerde anadoluya ihraç zamanı geldi ayrıca 600F in masrafı x2 gt250R a göre bunuda unutmamak lazım ama Serkan için sorun değil durmadan geziyor maaşallahı var Karamürsele hayırlı yolculuklar ben Karamürsel sepeti gibi buralardayım![]()

Sana veya başka arkadaşlara birşey demiyoruz ,diyemeyizde genelde motorcu arkadaşlar piyasa yapmak için aldıklarından 600f geçiş motoru olarak kullanıyorlar ucuz ve rahat kullanışlı olduğundan fakat piyasası hala çok güzel bir motor sağlamlığından dolayı bu sayfada bilgi paylaşım sayfası burda dreamdark ve senin çok paylaşımlarını okumuşumdurBenim motor ve şu anki durum zaten belli bir süre daha iptal durumdayım ondan dolayı
yoksa birde çevredeki f sahibi olan sık görüştüğüm arkadaşlarda değişme gittiler
kaan r1 aldı forumdan olmayan başka bir arkadaşım 954 aldı sık görüştüğüm 1 kişi var f kullanıcısı yakınlarımda oturan birde ilkan var ama oda motoru satılğa koydu şu aralar
dağıldık gibi bişe...
Herkese selam nasılsın onur mesai başlamadı bugün heralde![]()
saol kardesım sanada eksık olmasaol onur bende iyiyim bende işleri bitirip paydos ettim sonunda sana allah kolaylık versin kardeşim![]()