Yarın buluşma yokmu Onur? yağış yok yarın bulutlu 18 derece
DOSTUM MOTORUN İLK SAHİBİ ANTALYADAN ONDAN SONRA BİZİM BİR ARKADAŞIN TANIĞI ALIP VANA GETİRMİŞ BENDE ONDAN ALDIM. BUGÜN USTAYA GÖTÜRDÜM MOTORU DEBRİYAJDAN DOLAYI. MOTORU ON N UMARA DEDİ. ZATEN DAHA 19500 DE MAKİNE. SES TIKIRTI FALAN YOK KAZASI YOK. SADECE SOL GRENAJDA ÇİZİKLER VAR DÜŞMEDEN DOLAYI. ŞİMDİLİK ÇOK MEMNUNUM. TEK MASRAFI VAR ÖN TEKER BİTİK. ACABA ÇOK ZARARI OLURMU DİYORUM BU SEZONU ÇIKARTIRMI. VİRAJLARDA FALAN ÇOK RİSKE SOKARMI BİLEMDİM . SİZCE DEĞİŞTİREYİMMİ. BEN YARIN GÜNDÜZ GÖZÜYLE FOTOLARI ÇEKER YOLLARIM. BİR DE BURADAN 600 RR CI BİR ARKADAŞ BULDUM BUGÜN ZATEN KOCA SİİRTTE İKİ MOTOR VARBÜYÜK CC Lİ
1.tahsin
2.serkan
3.zagor (nasıpse)
Ok yanlış anlamışım sorun değil Onur maksat tanışmak olsun diye düşünmüştüm neyse haftaya kısmetse katılımda fazla olur daha ii olur benim sevdiğim havalar bunlar naked değilki üşüyelim ekipmanlarımızı giydikten sonra sıkıntı yaratmaz :cat: bende trafik olayına gelemem pazar günü güneşi gören arabasını alıp sahil kenarına piknik alanlarına koşturuyor Egsozu taktıktan sonra bende pek düşük devirde takılmıyorum anlaştık ne diyelim görüşmek üzere...
hadi arkadaşlar haftaya randevuya liste kabarsın accıkın
Hava güzel olacak buyuk ıhtımal o sebepten haftaya randevulaşıyoruz
evet katılımcı olacak kişilerden buluşma yeri tavsiyesi...
avrupa yakasında yine LEVENT BP uygun olacaktır...
levent mevent paklamaz kopun cıkın gelin istanbuldan yaa tekirdağa dogruu gazlayın acın ciğerlerii...otobandan kapatın silivriden tekirdag arası sıyah canavar gibi asfalt..karsılayalım sizi burdaa...
yakıt üzmezz üzmezz yau aslanın yediğine bakılmaz...sen cogunluga söyle gelin balık ekmek için herzaman bekliyorum..
diğer silinme konusuna gelince evet bu sitede benımde silinen bazı yorumlarım olmustur.???
her yol paris diyorum serkan levent bp uyar ama sonra nereye gazlıcaz şöyle tatlı bir yol bilen var mı?![]()