Cümleten S.A beyler;
Sizin bilgileriniz ve tecrübelerinize ihtiyacım var.Halen CBF 500 kullanıyorum.Günlük yaklaşık 70 km.yol yapıyorum.Haziran sonrası bu yol 120km. ye kadar çıkıyor.
Cbf 500 ün yakıt değerleri gayet güzel.Fakat son zamanlarda 600 F hastalığına tutuldum.Yaş gitgide ilerliyo 40 ı bulduk.Elimiz ayağımız tutarken şu makinanın
tadını çıkarmak sizce de iyi olmaz mı?Cbf 500 ü verip veya takas da olabilir temiz bir 600 f almak istiyorum.Bu alet beni günlük kullanımda yorar mı?Hem bedenen
hemde benzin sarfiyatı açısından.Çok fazla sürat yapan biri değilim ama yine de elimin altında güç olunca ne olur ne biter söz veremem.:queen:
Beyler bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Takas isteyen olursa 12600 km.de 2006 model,givi öncam,orta sehpa,46 lt çanta mevcut ön arka lastikler geçen sezon başı takıldı.arka lastik
2010 sonu üretim,ön lastik şubat 2011 üretimidir.Bu arada yaş itibariyledeale:kışın kullanılmamaktadır.Anlaşırsak üstünü tamamlarım.
Şimdiden hepinize teşekkür eder,hayırlı,kazasız belasız bir sezon dilerim.
ilk baslarda tarz farkindan biraz zorlar illaki ama zamanla alisirsin
sport touring bir makina olarak gorulsede esasinda safkan bir yarisci tabi biraz eski (=
Simdiden hayirli olsun diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:57 ----------
arkadaşlar geçen gün yağ filtremi sökmeye çalıştım ama olmadı sol egzost cıkışı oyle yakın ki o zincirli sokme aparatı girmedi eliyle cıkaranlar varmış şaşırdım benım kucuk parmagım bile girmedi 2006 model acaba benım motodamı bı hata var 2006 olan biri varsa yardımını beklıyorum bi bakabilir mi motoru karşıma alınca bana göre sol egzost cıkısı sıfır gecıyor neredeyse yağ fıltresını teşekkürler
Headers borularinda gozune carpan anormallik varmi?
diger bir seyde cok hatirlamiyorum ama karsidan bakinca filtr sol tarafa yakin normalde