Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar...Sağlıklı, huzurlu, keyifli, kazasız belasız, hiç yolda kalınmamasız bir yeni yıl diliyorum tüm iki teker üzerindeki dostlara...

arkadaşlar bızım motorların lastıklerıne kaca kac hava vurmamız gereklı acaba gerıdekı formlarda 36-42 olarak gordum bu dogrumu acaba

Yazın 2 ps dusuk basıp kısın tam degerlerını basmak en ıyısıdır
Aslında lastıge kullanımın ve motosıkletı kullanım tarzın dogrultusunda en rahat ettıgın sekılde hava basmak en ıyısı dıyorlar bazende 2dusuk 1 yuksek vs

Ön : 35
Arka : 40 PS hava basıyordum...

En ideal Hava basıncı bu sanırım...

Bu arada; cok temiz , ilk sahibinden, kazasız, boyasız, kesinlikle orj km de bir CBR600F var mı aramızda :)

ilk sahibinden bulma olasılıyın çok düşük,
heleki orjınal km ve çiziksiz :)
şansın bol olsun,
ist içinde satılık o durumda yok dıyebılırım,
bende ararken 15,,20 motora baktım ve neredeyse hepsi oynanmış...

Ön : 35
Arka : 40 PS hava basıyordum...

En ideal Hava basıncı bu sanırım...

Bu arada; cok temiz , ilk sahibinden, kazasız, boyasız, kesinlikle orj km de bir CBR600F var mı aramızda :)

ne kadar imkansız varsa istiyorsun sende ama ....
ciğeri temiz fazla masraf etmeyeceğin birşey bakalım diyorum tamam diyosun sonra yine takıntılı oluyosun ...

bana gelen bi cevapta şu yazılıydı İLK SAHIBIMISINIZ dıye sordum ve,
Ben ilk sahibi değilim,
fakat arkadaşımdan aldım arkadaşım ilk sahibinin arkadaşının arkadaşıymış :)

bu arada motor 12 bın km yazılıydı :)

kazasız, belasız, çiziksiz ve ilk sahibinden motor = sıfır motor :) Şu bizim 600f leri üretselerdi ufak değişiklikler ile ben çoktan almıştım sıfırını, yeni 600f'i hiç sevmedim nedense...

Hayat 10bin Devirden Sonra Başlar :mrgreen: Mutlu Yıllar Herkeze...
gerçekten oynanmamış ilk sahibinden makina bulmak çok zor bee :bestmt:

uzunluk ayarlı katlanır manetlerden sipariş ettim görünüşü guzel geldi, kullanışlı bişidir inş.. :silent:

ben değiştirdikten sonra artık ötmüyor, 3 bin km oldu, belki öter ama ileride. Forumlardan araştırdığım kadarıyla egzantirik gergisinin bozulma nedenleri; sert kalkış, sert gaz açıp hemen gazı kesmek, yokuş aşağı motor freniyle inmek gibi. Bunları yapmadım hiç şu an için sorun yok...

Cakalaz benim egzantirik ötmüyor :D SilentScream Burakla dinlemiştik en son 24bin kmdeyken, hiç ses yoktu. Hiçte değişmedi bugüne kadar gergi ve zinciri. Havalar soğuduktan sonra bi ses yapmaya başladı, onu egzantirik sandık, oda başka birşeyden geliyormuş düzeldi sonra :))

2004 ve sonrası ötüyor aslında :) daha önceki modellerde Eksantrik sesi sorunu olmuyor :)
Bu arada 2004 Sonrası modellerin de bazılarında ötme olmuyor nedense :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar