Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

orta sehpalı 600 f 2006 modelinde yokmu
Hayır 600f modellerinin tümünde var :)
Aykuttan mı aldın sen makinayı?
Eğer görürsen selam söylersin.

Bu arada arkadaşlar makinayı boyatsam mı diye düşünüyorum sizce hangisi?

1.
CBR%20600%20F%201.jpg

2.
15lqx.png

05 kısmen 06 ların hepsinde var die biliorum...
aynen aykutun motor..hergun beraberiz a.s.

ve evet hepsinde varmış :cat:

Son düzenleme:
saol..
satn aykut tangut makinayı gözleri gibi bakıolardı..ama işte motor kasıntısını baska bişeye benzemio..onlarda temiz makıne arıoalrdı bulup satmalarını bekliordum..1000liğe yukseltelim fln derken buldular ben f i onlarda repsol aldı..
hepimizin tekeri düz bassın inş..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------

hayrabol da ogun gidon ortasındaki siyah plastık kapagı calmışlardı bi kaç f ten..sen naptın bulabildin mi aga

[/COLOR]hayrabol da ogun gidon ortasındaki siyah plastık kapagı calmışlardı bi kaç f ten..sen naptın bulabildin mi aga
Tamda bunu yazıyordum bende aykutla yarışlarda çalınmıştı diye..
Benimkide gitmişti başta birisi şaka yapıyor sanmıştım ama gerçekmiş.
Hemde yapıştırmıştım benimkisini ama nafile..
Evet ben buldum aynısı olmasada scooterların hava pervanelerinin orada plastik bir kapak var tam oturuyor üzerine.
Bende şuan o plastikten var orjinal gibi duruyor sen bulamadıysan onlardan takabilirsin :)

Tamda bunu yazıyordum bende aykutla yarışlarda çalınmıştı diye..
Benimkide gitmişti başta birisi şaka yapıyor sanmıştım ama gerçekmiş.
Hemde yapıştırmıştım benimkisini ama nafile..
Evet ben buldum aynısı olmasada scooterların hava pervanelerinin orada plastik bir kapak var tam oturuyor üzerine.
Bende şuan o plastikten var orjinal gibi duruyor sen bulamadıysan onlardan takabilirsin :)

olcak ule seyler ner de cokluk orda bxxxluk demişler :p
yau benide tangut aga aradı simdi o suledi de aklıma geldi du bi sorayım dedimm.. a be orda kapak olmaycak benim gozume uyku gircek hee.. ertesi gun daa oraya kapak takıldı.. :)

eveeeeet beylerrr zamanında bende motorum varken yazın tırrrr ıtrrr dolanıyodum sımdı kış geldı motoru olupta arabası olmayan arkadaslar bence kış boyu paranızı bırıktırın yazın benzın koyar gezersınız bende arabamla sıcak sıcak dolanıyım dıme hak ettım :D (ulan motorsuzluk adamı ne hale sokuyo :D ) çakooo rizede simdi yagmur üstüne yagmur yagıyodur :D hayabusa alcan mı hala :D

600 f ile rr arasında ne gibi performans farkları var yada ne gibi farklılıklar varki fiyatları farklı ? şimdiden sağolun

600 f ile rr arasında ne gibi performans farkları var yada ne gibi farklılıklar varki fiyatları farklı ? şimdiden sağolun

Seni site içi aramaya yada google da aramaya davet ediyorum. Bu sorunun cevabını burda sana herkes verebilir ama öncelikle bu konuda açılmış en az 10 tane konu var onları araştırıp oku. Sonrasında eğerki kafana takılan bir yer var ise sana yardım etmeye hazırım.

---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:56 ----------

Gaziantep'ten herkese selamlar
Sorunsuz ve orjinal cbr 600 f arıyorum
tesekkur ederim.......

Özelden detayları konusabiliriz isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar