Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sen bişe alamazsın
daha alacağın modeli bilmiyorsun önce bir karar ver olum ne istediğine maymun iştahlılık yapıyosun sonunda hiç birşey alamayacaksın bak diyorum sana...
Sorma ilkay sorma. Artık baktıgı modelleri sordugunda scooter al diyorum veya ybr cbf 150 gibi birşey. Adam saatlik fikir degiştiriyor. bi 650f diyor, bi 750f diyor, bi xx diyor, bi busa diyor, bi bandit diyor şimdide RR lara sarmış. Hayatımda bukadar kararsız birini görmedim.
+1 İlkay :D 1 haftada 6 motor baktın. gsx750f, gsx650f, 1100xx, 600rr, 600f, suzuki bandit 1200s. Hangisini alcan bunların sen:queen::queen:

ahahah sanadamı ropor ediyor bunları:mrgreen:. Yakında bir dernek kurmak lazım. Cakalaz'a Motor Begendirme Dernegi.

Son düzenleme:
Sorma ilkay sorma. Artık baktıgı modelleri sordugunda scooter al diyorum veya ybr cbf 150 gibi birşey. adam saatlik fikir degişiyor. bi 650f diyor bi 750f diyor bi xx diyor bi bandit diyor şimdide RR lara sarmış. Hayatımda bukadar kararsız birinbi görmedim.

ahahah sanadamı ropor ediyor bunları:mrgreen:. Yakında bir dernek kurmak lazım. Cakalaz'a Motor Begendirme Dernegi.

çakoyu rüyamda gördüm.. :)

çakoyla rusya sahillerinde geziyoruz. bana diyorki hadi trabzona kadar yüzelim.. bende tamam yüzelim diyorum. yalnız çakoda motor var bende yok. takıyo motoru bi tarafına :) başlıyo yüzmeye e haliyle geçiyo beni :)
sonra yarı yolda duruyo.. bana diyo ki al bu motoru sana vereyim.. sen tak şeyine :) ben yüzerek gelirim , sen motorla git diyo.. ben motoru takıyorum malum yere :) kaptırıp gidiyorum. bi müddet sonra arkama baktığımda çakoyu göremiyorum tabi.. bayağı geride kalmış.. az geri gidiyorum ve bakıyorum ki çako nun etrafını 6 tane deniz kızı çevirmiş :) hepsiyle oynaşıp duruyor... birinden birine birinden birine.. ama hiç bi deniz kızı vermiyo çakoya... vermiyo derken yüz vermiyo demek istedim :p.. ben bağırıyorum buna olum haydi gidelim diye... bana aynen şunu diyor.. rize şivesi ile "kandi bi dakka daaa.. habulara baksana naz yapayiler bana.. bende diyorum ki e al bi tanesini o zaman.. cevap ; çok kararsızım kanki, hangisini alacağımı bilmiyorum :)

yahu ne halin varsa gör diyorum :p ve trabzona geri dönüyorum... sahile çıktığımda bakıyorum ki çako hala deniz kızlarıyla oynaşıyor... o sıra bi ses geliyo kulağıma, bizim hanımın sesini duyuyorum... sağıma soluma bakıyorum ama göremiyorum... sonra yine sesini duyuyorum bu sefer daha net bi şekilde... ahmet kalksana yahu iş geç kaldın.... ve uyanış....

Allah hayırlara yorsun. amin :)

(not : 6 deniz kızı - gsx750f, gsx650f, 1100xx, 600rr, 600f, suzuki bandit 1200s.)

çakoyu rüyamda gördüm.. :)

çakoyla rusya sahillerinde geziyoruz. bana diyorki hadi trabzona kadar yüzelim.. bende tamam yüzelim diyorum. yalnız çakoda motor var bende yok. takıyo motoru bi tarafına :) başlıyo yüzmeye e haliyle geçiyo beni :)
sonra yarı yolda duruyo.. bana diyo ki al bu motoru sana vereyim.. sen tak şeyine :) ben yüzerek gelirim , sen motorla git diyo.. ben motoru takıyorum malum yere :) kaptırıp gidiyorum. bi müddet sonra arkama baktığımda çakoyu göremiyorum tabi.. bayağı geride kalmış.. az geri gidiyorum ve bakıyorum ki çako nun etrafını 6 tane deniz kızı çevirmiş :) hepsiyle oynaşıp duruyor... birinden birine birinden birine.. ama hiç bi deniz kızı vermiyo çakoya... vermiyo derken yüz vermiyo demek istedim :p.. ben bağırıyorum buna olum haydi gidelim diye... bana aynen şunu diyor.. rize şivesi ile "kandi bi dakka daaa.. habulara baksana naz yapayiler bana.. bende diyorum ki e al bi tanesini o zaman.. cevap ; çok kararsızım kanki, hangisini alacağımı bilmiyorum :)

yahu ne halin varsa gör diyorum :p ve trabzona geri dönüyorum... sahile çıktığımda bakıyorum ki çako hala deniz kızlarıyla oynaşıyor... o sıra bi ses geliyo kulağıma, bizim hanımın sesini duyuyorum... sağıma soluma bakıyorum ama göremiyorum... sonra yine sesini duyuyorum bu sefer daha net bi şekilde... ahmet kalksana yahu iş geç kaldın.... ve uyanış....

Allah hayırlara yorsun. amin :)

(not : 6 deniz kızı - gsx750f, gsx650f, 1100xx, 600rr, 600f, suzuki bandit 1200s.)

Ahahahaha :D 6 deniz kızı 6 motor olayı cok iyi olmuş ya :D

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 10:59 ----------

Sorma ilkay sorma. Artık baktıgı modelleri sordugunda scooter al diyorum veya ybr cbf 150 gibi birşey. adam saatlik fikir degişiyor. bi 650f diyor bi 750f diyor bi xx diyor bi bandit diyor şimdide RR lara sarmış. Hayatımda bukadar kararsız birinbi görmedim.

Gelip yakıp yıkıcak buraları bak sölim bu yazıları görünce:queen::queen:

5000 km de 2008 model araziye çıkmamış servis bakımlı temiz traktör var. İlgililere duyrulur:p

@ Aggressivee ;

Merhabalar; detaylı bilgi verir misiniz acaba? Özeelden veya burdan ?

slm millet :king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

2.78 mız hayırlı olsun :bounce: :flower:

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
@ Aggressivee ;

Merhabalar; detaylı bilgi verir misiniz acaba? Özeelden veya burdan ?

kafa grenajı kötü durumda işlem var ama güzel onarılmamış macun zımpara izlerini çocuk incelese buraya noolmuş der,motorun seside hoşumuza gitmedi,aynalar resimde cillop gibi görünüyor sağ ayna eski yan yatmanın izlerini taşıyor,gidon amortisoru 600f e özel bir amortisor değil yada dogru monte edilmemiş neredeyse depoyu çizecek şekilde çalışıyor,motor duruş olarakda hırpalanmış bir görüntüde ben titiz oldugumdan alıcı gözle baktıgımdan arkadaşıma almadık.bu arada motorda m5 lastık var.

sen gidersin pazarlık edersin içine siner kusurları gözüne görünmez amaaan dersin alırsın bakmakta fayda var ama 12bine degıl 11bine değil şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz yazdıklarım.

bu sebeple bir kaos ortamı doğmasın :rendeer:

2001de ön süspansiyon ayarları mevcuttur fakat 2004 sonrası ön süspansiyonun hiç bir ayarını yapamazsın. aynı şekilde arka süspansiyon içinde geçerli bir konu yükseklik ayardı dışında
yine 2004 sonrası olan modellerde farların direk kontağa bağlıdır kontağı çevirdiğinde park ve kısalarında yanar öncesinde komple açıp kapatabilirsin

bunun haricinde renk olarak 2001'erde tricolor (kırmzı beyaz mavi bir arada) renk var sanırım sadece şu ana kadar başka göremedim ben :)

şu an benden bu kadar :)

İlkay bazen düşünüyorum. acaba 600f in yapımında seninde yardımın olmuşmutur diye. Abi 600f le ilgili bi soruda da hic bi fikrim yok de ya :D

beyler ;

2001 600f ile 2006 600f arasında ki temel farklar nelerdir ? (Tümüyle)

Mesela siyah renk sadece 2003 ve 2004 de üretildi, motorumu her gören boyattımı diye soruyor :) Ön süspansiyon ayarı benim motorda da var. Onun dışında motor bloğu aynı 2001-2006 arasında ki modellerde...

IMG_0604.JPG

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar