Bunu hiç bilmiyordum işte, boya zannediyordum ben. Şimdi motoru boyatacak arkadaş beyaz ve kırmızıya boyatmayacak o zaman, beyaza boyatıp üstüne kırmızı sticker mı yapıştıracak ?
Desenize benim motor siyah olduğu için şanslıyım, sadece 30 dolar olan sticker larla işim bitiyor...
:mrgreen: bir bakıma öyle de denilebilir
Motora beyaz yakışıyor hep beğenmişimdir beyaz olan motorları jantları beyaz olanları hatta o resimdeki f4 ün jantları beyaz olsa çok daha süper durur kanımca benim hala kafamda beyaz jant var yapıcam ne zaman bilmiyorum ama yapıcambu arada metzeller m3 on arka lastikleri takmış bulunmaktayım servisten aldım orda takıldı 800 tl ye işçilik rot filan hepsi halettim arka 2010 33 haftası ön 2011 haftasını unuttum yeni lastikler yani başka yerde sordum mini bir araştırma aynı lastik 960tl birde ön fren sağ balatalar bitmiş onuda değiştirmek durumunda kaldım gold 85 tl de o tuttu ya şu motora harcadığım parayı biriktirsem 0 scoter almıştım çin işi olmayan hemde he
servisten aldım orda takıldı şu an rodoj aşamasında ama buna rağmen virajda hissediyorsun tutuyo yeri ya yapışıyor güven veriyor insana birde 2000 km filan sonra arka balataların değişmesi lazım birde o çıktı başıma
bitmiyor arkadaş bitmiyor neden bitmiyor çünkü sürekli altımda motor yagmur camur farketmiyor e haliyle km yapıyor yaptıkca daha çabuk eskiyor üstündekiler aslında scoter şart ya aldığımda motor 12.910 du şımdı 21.870 7 ay oldu daha
sanırım 40 tl felan fark ile pilot power 2ct alabilirdin bence biraz daha uzun ömürlü olurlardı
bu arada çin malı scooter ile bu kadar masraf yapmazdık sanırım üstelik bizi rahat 50bin götürürlerdi :cherry: şahsen düşünmüyor değilim bende beraber alsakmı ne yapsak