Merhaba Arkadaşlar.. Foruma üye olmadan bu bölümdeki 103 sayfanın tamamını okudum!! Bir kaç gün sürdü

Kendimi tanıtayım: Yaşım 50. (herhalde en yaşlınız)20'li yaşlardan beri çok yoğun olmasa da motosiklet kullanıyorum. İşim bisikletçilik

.. (Yeşil Bisiklet'in sahibiyim)125'lik bir Honda'yla başlayan motor hayatım 90'lı yıllarda Yamaha XT 600, sonra TT600, Honda Transalp (ve aynı anda Honda Beat) ile devam etti. Geçen hafta da Transalp'imi içim burkularak satıp bir arkadaşımdan (ilan vermemiş)2005 model, 3300 KM. de bir CBR 600F aldım. Üzerinde ilk baktığım egsozuydu. Orjinal egsoz olmasa almayabilirdim. (Ya da orjinalini bulur takardım. "Böğüren" motorları sevmiyorum.)İnsanların motor gürültüsüyle rahatsız edilmesini hoş karşılamıyorum.Motorcu çevreye (ve insanlara) saygılı olmalı diye düşünüyorum. Ama motorda güç, sürat neymiş anlamış bulunuyorum..Fakat sürat meraklısı biri değilim. Gazlama davetlerine geleceğimi sanmıyorum
Motorumu alınca aküsünü, yağını, yağ filtresini değiştirdik. Buz Motor'dan ön arka Michelin Road 2CT lastik aldım.
Motorum kırmızı siyah, cillop gibi. Kaza vs, motorda en ufak bir sorun yok.(Bakıldı)
Endurolardan sonra "rahatsızlığa" alışmaya çalşıyorum
Herkese, özellikle de Dreamdark arkadaşa selamlar. (Bu bölüme çok katkısı olmuş)
Gürsel Akay