evet, bu motorlar az yakıyor 
Evet Emre aynen öyle yapıcam,yani sezon başı değiştiririm hepsini.Biraz daha binerim bu şekilde.Sonra arka fren balatasını da değiştiricem zaten.
Birde bu aralar yollarda pek fazla motor görmüyorum(600f) ama sahibinden. com takip ediyorum da satılık motorların çoğunda pilot sport lastik var.Yani epey kullanılıyor gibi geldi bana ki zaten Buzmotorda da kullanım tarzıma göre bunu önerdiler.
Benzin rekoru bende sanırım,siz motorları baya cimri hale getirmişsinizOtoban kullanımı Full depo 110 +/- 5-10 km(rezerv dahil) bitirdim defalarca ne kadar yakıyor hesaplayabilcek biri varmı uzun zamandır benzin hesabı yapmadığımdan unutmuşum
![]()
Hem zincirin değişmesi, hem de iridyum bujilerin takılmasıyla motorun gidişi daha stabil ve gaz yeme-hızlanmaları daha seri hale geldi. 0-260 arası fark etti, artık çok daha çabuk çıkıyorum o sürate. Ancak o gün haftasou olması nedeniyle trafik yoğunluğundan dolayı top speed deneme şansım olmadı bir türlü, 265'den yukarı çıkamadım maalesef. Daha gideri vardı, merak ediyorum açıkcası.
hangi kasa arkadaşım. e-46 ysa bayılıyorum da![]()
Arkadaşlar bu soğuklar nereye kadar gidicek bilen varmı? motorumu aldım üstüne binemiyorum![]()
Önümüzdeki hafta da soğuk ve yağışlı görünüyor. Çok fena biliyorum ama sıkıcan biraz daha dişini mecburen.
Biz geçen Ctesi yağmur yokken çıktık Yeşim'le ama, gerçekten çok kırıcı bir soğuk vardı. Mecbur kalmadıkça binilmez bu havada motora.