ABZAH' Alıntı:motoru aldın topiği de açtın ya helal olsun
bu arada tuncel ve necdet abi.bekir birazdan yanıma geliyo ihbar edecem siziama bir yandan da düsünüyorum da suç bende benim motorun sesini dinleyince böyle oldunuz siz eheheh..
hayırlı olsun 600 f'ciler için.
Sen makinayı zorlamamışsın. 600F birinci viteste rahat 130 km/h yapıyor. Benim makina birinci viteste 150 km/h bile yapıyor.slm mıllet.yenı gordum topigi.bu arada ben kocamustafapasadan.sizler nerdesiniz.bıde grave arkadasım bıraz fazlamı attın yoksa benmı makınyı hıc zorlamamısım(1. viteste 130km)
Ne alıcan kardeş tabiiki cbf500...:queen:ABZAH' Alıntı:Trader;geçmiş olsun..olur böyle kazalar..
bu arada ciddi kararsızım makineyi satmakta.satıp ne alıcam diye düsünüyorum valla
bu arada sapanca gezisi var.orada hep beraber olucaz.tanışmaya da vesile olur![]()
ABZAH' Alıntı:Trader;geçmiş olsun..olur böyle kazalar..
bu arada ciddi kararsızım makineyi satmakta.satıp ne alıcam diye düsünüyorum valla
bu arada sapanca gezisi var.orada hep beraber olucaz.tanışmaya da vesile olur![]()
Walla ben cok tırsıyorum cok guclu gelıyor . arkası kıç atcak dıye odum kopuyor..boy' Alıntı:Eeee herkeste CBR olduğuna göre arada gazlarız değil mi?