Benim Arkadaşımda var Çok Süper bir eksoz diyecek lafım yok vallahi Ses görüntü hepsi süperrrrr....Bende alıcam inşaallah.::tutkuy::Buyukbaba' Alıntı:Ben de buralardayım beyler.
Trader, yeni motorun hayırlı olsun. Bu arada sana birşey sorayım. Devil egzosttan memnun musun? Ses ve performans olarak nasıl?
İnsallah hocam bekleriz..ozaktasi' Alıntı:İnşalah seneye ölmezsem ve Rabbimden bir manilik gelmezse bende sizlere katılacağım.
Hocam bır kere scooter la cok farklı ama cbr sınıfınde kullanım bakımından en rahat motor. zaten o yuzden su anda yok satıyor. ben de 125 lıkten hemen gectım. cok buyuk sıkıntı cekmedım ama agır bır motor altında tutmak ıcın bıraz sakın olman gerek.. bır de cok serı tabı 2, vıteste 80 e hemen cıkıyor. 3 sn de 100 e cıkıyormus bu motorla ınsanlar ona gore dusun.. ben memnunum gercekten havalı ve kalıtelı bır alet vıteslerı felan cok rahat..ilkay79' Alıntı:arkadaşlar merhaba öncelikle şunu söyliym bugüne kadar yamaha bws (scooter) dışında ne motorum oldu neede farklı bi motor kullandım şimdi ise honda 600RR almayı düşünüyorum fakat racing motorda hiç tecrübem yok bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ben başarabilirim die düşünüyorum ama bi yerdende birden bu kadar büyük bi makinayla başlama diyolar siz ne dersiniz ltf cvp verin şimdiden teşekkür ederim herkese....