hocam hepsi iyi görünüyor ama arıyorum veya gidip motora bakıyorum moralim bozuluyor sorunsuz tertemiz yazıyolar hepsi yalan en son tertemiz yazan ilanın 8bine yakın trameri çıktı utanmadan bende yeni öğrendim diyor onun için 600rr'lardan soğudum gibi bu ilanada gidip yerinde bakmak lazım teşekkür ederim.
tramer kaydı olan bi motordada her zaman ne olduğu bilinemiyor ki
kimisi sigortadan para koparma derdinde grenajları söküp varsa sağda solda kırıkları takıyor
kimisi gerçekten o kadar masraflı olup parasını alıp çıkma parçalarla toplayıp kalanı cebine atıyor
birde plakanın o araç öncesinde başka vukuatları var ise onlarda çıkabiliyor oda ayrı bir problem
benim motorun şu an üzerinde bulunan plakada zamanında bir otomobile ait kayıtlarda çıkıyor mesela
zaten adam düzgün satıcısı ise baştan çatır çatır söyler şahsen benim motoru isteyen bi kaç kişi oldu zamanında söyledim bi kere olduğu yerde yatırmak zorunda kaldım haklı iken haksız çıktım bir kerede solumdan araç bana çarptı diye çok şükür biniyorum halen daha
biraz kaza sonrası yapılan işlemlerde önemli bir konu adam akıllı toparlamak var yalap salap iş yapmak var başkasına yedirip elden çıkartırım nasıl olsa diye
millet yurt dışında kendi motorunu kendi açar ölçer biçer toplar grenajlarını istediği gibi custom yaoar
bizde burada o motor açılmış bu motor boya görmüş üstüne 2 aksesuar takar o aksesuarlar 0 mış gibi üstüne eklenir fiyatın ( hatta yerse 2 katı üzerinden felan böyle kallavi bir fiyat )
0 araca zam gelir adam motoru aldığı fiyatın üzerinde satar km felan tabi bu arada sizlere ömür veya fiyat fırlayınca nasıl olsa kar ile satıcam der canına okur makinanın
uzar gider
fuardan 2015 model 600rr'ları millet pazarlıkla 31 küsür 32bine aldılar
gel görki şimdi bu fiyattan aşağı motor yok ! hani 2. eldi 0 parasından pahalı ne oldu ?
bizim milletimiz adam öpmeyi çok seviyor
devletde mesela ederinin fazlasına satılan mallar için ceza vergisi koysa ekstra milletim alım gücü kendine gelir herkes kazık atmaya çalışanı şikayet ede ede...
çok uyuz olduğum konular benimde