o zaman yeni başladığımdan 250 bile başlamadım mondial 150mr vulture ile başladım aslında 250cc geçicektim birazda onu kullanıyım tecrübe ediniyim diye 250 bindim 150 250 arasında pek bişey yok 250 alsam çabuk sıkılırım bundan sonra o yüzden 600 geçebilirmiyim diyorum bu arada geçtimiz yaz bodrumda honda 600rr 600f suziki gsxr600 yamaha r6 kullandım tabiki hız yapmadan sakin sakin tadını çıkara çıkara egzosların sesini dinleye dinleye hiç bir sorun yaşamadım en fazla 120 gördüm böle bi denemeden sonra kullanabilirim diye düşünüyorum ama sormak istedim insanlar nediyo diye bu motorlar arasında en korkutan beni yamaha r6 oldu gerçi araştırmalarım sonucu zaten r6 kafamdan silmiştim ama bi denemek istedim onuda gerçekten çok canavar bişey biraz bilmeyen insan ilk gazlamada ölür gerçekten 1. vitesi çok sakat bir motor deli bişey anlatılmaz ben alırsam honda 600rr almak istiyorum r6 ya göre daha uysal kesinlikle dahada rahat kullanabilirim diye düşünüyorum ama kaç KM tecrübe edinmem lazım sizce