Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Diriliği konusunda evet sen birde yakından görsen dersin ki abi bu vitrinden yeni mi çıktı o kadar yani.
yol kenarında beni kim çekecek ben hep tek takılırım,yani kafadar olmassa napiiiim.
ama aklıma şimdi geldi özellikle bununla ilgili çekimler yapıcam hemde klip şeklinde:cherry:
Allah cümlemize kaza bela vermesin...
Adana dan selamlar...

Bişi sorucam. Katalizor iptalinin yakıtta etkisi oluyormu ?. Bnde motorumun katalizörunu iptal etmek istiyorum.

Bu arada hornet ile 600fte aynı egzost mevcut

kullandıgın devır bandına gore degısır bu.alt devırler biraz daha zayıflayacagı ıcın aynı kullanımda yakıt artıyorken ust devırler guclenecegı ıcın daha az yakması muhtemel.elbette bu pratıkte gerceklesmez.cunku 4sılındır+egzoz yakıtı arttırır.tamamen psıkolojık etken :p

*

gecen hafta sonu bu yolda guray'ımızı kaybettık.huzunlu bır pazar gunuydu..umarım bu ölümleri yasatmaz allahm...

1911806_10152036420333422_1105877477_n.jpg

1920549_10152036420488422_139658417_n.jpg

1794748_10152036420563422_2120151004_n.jpg

Son düzenleme:
Bişi sorucam. Katalizor iptalinin yakıtta etkisi oluyormu ?. Bnde motorumun katalizörunu iptal etmek istiyorum.

Bu arada hornet ile 600fte aynı egzost mevcut

600fa'da ve 2007 sonrası hornet'lerde aynı makine,haliyle aynı eksoz sistemi mevcut...Arrow exhaust'un website'na girdiğiniz zaman göreceksiniz...
der ki; stok komple=12,8 kg- komple Arrow(headers ve slip-on)4,4 kg ve 8hp güç atrışı...yani kat.konvektörün 10 kg olmasına imkan ve ihtimal yok...:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

katılıyorum hocam birazda bin böyle bi yol kenarında görelim şu aleti :queen:

Black Big Bear in The Winter sleeping...Türkçe meali: bizim kara kocağolan hala kış uykusunda...:queen::mrgreen::)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Muayeneden geçemezsiniz, katalitik konventör iptal etmeyin bence.

Ben TÜV onaylı Mivv double gun egzoz taktım, ses olarak ideali bulduğumu söyleyebilirim. Muayene derdi de yok. Uzun yolda kafa ütülemez, dışarıyı rahatsız etmez ama gaz açışlarında daha bir tok sesi var ki çok beğendim.

Fiyat olarak da iyi, vergisiz geçti, 700 tl civarına geldi. Döviz kurları uçuk olmasına rağmen.

Katalitik konvertoru iptali olarak test pipe takilir zaten.bu sekilde muayene zamani stock hala donebilirsiniz bikac dakika icinde.ama bu isi potsuz ve duzgun kaynagi olan bi egzozcuda yaptirmak lazim tabi ki.

daha dün konusu geçti arkadaşlarla kahvaltıdayken
allah rahmet eylesin eşide motorlaymış o sırada sanırım arkadan geliyormuş kolay değil...

Havanin guzelligine ragmen Bayag bostu riva .gurayin cenazesi bugun gonende topraga verildi .esi arkadan geliyordu dedigin gibi.

mct ile ekonomi yapılmaz hocam 600F daha ekonomik kalır onun yanında derdi bitmez onun :queen:

Almayayım alanada mani olmayayım :)

deme boyle deme boyle bır zamanlar azmı bındın mct ' ye =) azmı mct sayfasında yazdın =))) vallahi gözüne dizine durur rüyalarına girer :queen:

Yok hocam ben mct almadım hiç sen karıştırıyosun.ama mct sayfasına yazmışlığım vardır

hmm orda yazılarını gormustum tabı aradan 4 yıl gectı sen orda yazdıgın ıcın bende senınde mct'en vardı dıye hatırlıyordum. sanırım mct sı olan arkadas arbetus'du.

Bu ne yaa herkes 600 f'ini satıyor.Ben ilan koymadan sattım şimdi 2007 ve üstü 600RR bakıyom.Hyosung arayan olursa 2012 verelim 3920 km de eyladiyelik :cherry:

Selamlar arkadaşlar;
Maalesefki bende makinemi satıyorum, biraz geç oldu buraya söyleyeli ama idare edin işte :p

Satma sebebim Supersport tarzına alışamadığım için ve Makinenin artçı rahatlığının diğer kullandığım motosiklete göre rahat ve güvenli olmamasındandır (eee malum bundan önce cruiser kullanıyordum , sabit racing artçıları üzerine alınmasın lütfen. )

Takas kesinlikle düşünmüyorum.Beni bilen bilir titiz birisiyimdir, ciddi düşünen arkadaşlar özelden veya telefonumu arayarak bizzat bilgi de alabilirler :cat:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-bakimli-ve-orijinal-arayana-153050231/detay/

Herkeze kazasız sürüşler :cat:

Selamlar arkadaşlar;
Maalesefki bende makinemi satıyorum, biraz geç oldu buraya söyleyeli ama idare edin işte :p

Satma sebebim Supersport tarzına alışamadığım için ve Makinenin artçı rahatlığının diğer kullandığım motosiklete göre rahat ve güvenli olmamasındandır (eee malum bundan önce cruiser kullanıyordum , sabit racing artçıları üzerine alınmasın lütfen. )

Takas kesinlikle düşünmüyorum.Beni bilen bilir titiz birisiyimdir, ciddi düşünen arkadaşlar özelden veya telefonumu arayarak bizzat bilgi de alabilirler :cat:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-bakimli-ve-orijinal-arayana-153050231/detay/

Herkeze kazasız sürüşler :cat:

inşallah en kısa zamanda satarsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar