Arkadaşlar herkese selam VFR 800 ü nasıl bilirsiniz? F ten sonra geçtiğimde beni mutlu edecek bi farklılık yaşar mıyım?
kaan vfr seni fazla tatmin etmeyecektir. 0 kalkışlarda vfr belli devirden sonra v-tech açtığı için biraz performanssız gidiyor. ama onun haricinde 600f'e göre daha dengeli bir makina V motor yapısından dolayı daha rahat bir oturuş pozisyonu ve sürüş keyfi var. bunun haricinde performans olarak 8bin devire kadar seni tatmin edemez, ses olarak yine 600f gibi değildir motor V şekilli nede olsa. yakıt olarak kullanıma göre daha az veya daha fazla yakar (= vfr motoru iyi bakılırsa iyi gider daha dayanıklıdır ama vergisi daha pahalıdır
şu an aklıma gelenler bunlar (=
Ben motoru alırken satan kişi bana 50 dereceler civarına kadar bekle muhakkak demişti. Ve vurgulayarak dikkat etmem gerektiği bi nokta oldugunu söylemişti bunun. Tam olarak bilmiyorum ama yağlamayla alakalı bir durum olabilir mi?
< iLk@yy > bu konuda bizi aydınlatır diye tahmin ediyorum
Isınma Derecesi Konusunda, Ben kesinlikle 60 Dereceye cıkmadan hareket etmiyorum motor ile... Zaten 55 dereceye ulastığında rahatlıyor motor, ben yine fazladan bekliyorum 3-5 derece daha![]()
malum motorlar elektronik ateşleme sistemine sahip olduklarından jikle mevzularıda otomatik oluyor. e haliyle performanslı ciğer konusunda biraz nazik bakımlarına dikkat edilmesi makinalar olduğundan jikle açıkken yola çıkılmaması gerçeğini hatırlamakta gerekir
zaten jikle açıkken makinayla yola çıkarsanız performans düşüklüğünü hemen fark edersiniz. ani gaz vermelerde makina boğulur belli bir devire kadar açılamaz. hemde yağın akışkanlık mevzusuda var bir yerde. ısınan yağ akışkanlık kazanacağı için ufak kılcal yerler ile ilgili alanlardaki yağlaması daha iyi olur
özlemişim bee foruma bayadır giremiyordum (=