biraz resim ekleyelim...
ebay den yeni aldığım manetler, 38 dolar çifti :
ebay den yeni aldığım manetler, 38 dolar çifti :
arkadaşlar herkese selamlar 6 aydan beri formu takip etmekteyim ve yaklaşık 34 yıldan beri 600 cc lik motorsiklet hayali kurmaktayım (yaşım 38)birsürü motorum oldu fakat bu sizin makinelere kafayı takalı 5-6 ay oldu.100 puanlık soruya gelince..... yılbaşından sonra 600f fiyatı düşermi ?? selamlar ....ayrıca motoru çalınarak tekrar bulununan arkadaşa büyük geçmiş olsun helal parayla almış motoru çok üzüldüyudüm...
arkadaşlar merhaba F imle birbirimize alıştık
bikaç sorum olacak izmirde okuduğum için burda yurtta kalıyorum güvenlik açısından sıkıntı yok fakat makinam açıkta bornova tarafında önerebileceğiniz kapalı otopark varmıdır ?
birde çıkma varsa siyah ön cam düşünüyorum puig-zero-phantom bu 3 lüden biri elinde olup satmak isteyen varsa özel mesaj atabilir.
son sorum ise 600rr ın aynaları katlanınca güzel bir görüntü var F e uyma durumu varmı rr aynalarının veya o görüntüyü verek herhangi bir ayna.
kazasız sürüşler.
arkadaşlar herkese selamlar 6 aydan beri formu takip etmekteyim ve yaklaşık 34 yıldan beri 600 cc lik motorsiklet hayali kurmaktayım (yaşım 38)birsürü motorum oldu fakat bu sizin makinelere kafayı takalı 5-6 ay oldu.100 puanlık soruya gelince..... yılbaşından sonra 600f fiyatı düşermi ?? selamlar ....ayrıca motoru çalınarak tekrar bulununan arkadaşa büyük geçmiş olsun helal parayla almış motoru çok üzüldüyudüm...
arkadaşlar
600 f almaya karar verdıgımde ve baktıgım motor sahıplerının cogu 40 dereceyı bulmadan motora gaz vermıyorlardı ve bu konudada cok
hassaslardı ben motorun ısınması gerektıgı ıcın öyle yaptıklarını düşünüyorum bunun motor için tam olarak önemi nedir acaba? Bende aynı şeyi yapıyorum yani motorun ısınmasını beklıyorum tabi bazı meraklı arkadaşlar dur yapma demeye kalmadan gaz verenlerde olmuyor degıl.
cvp veren herkese teşekkürler.600 f alsam virajda küçük küçük gaz açsam biraz yanlasam, sanki beynimdeki o mikroptan kurtulup böbrek üstü bezlerimin çok iyi çalışacak gibi geliyor.temiz bişi bulursam alayım bari yawww rüyamda binmekten bıktım
Zeymen için: Servise sorduk kontak seti (kontak - depo - bagaj) için bin liraya yakın fiyat söyledi. Sadece kontak 540. İmmobilizer olduğu için anahtarın aynısından da yaptırsa çalışmaz diye biliyorum.
Ugurersop için: Teşekkür ederim.
Ömer311 için: Sağ ol Ömer. Evet, bu motoru almak için bir yıla yakın çalıştım.
senin yaratıgı aynı cins başka bi yaratıkla çiftleştirsek (otel masrafları tarafıma aittir)çıkan yavruyu besleyip büyütsek sonrada ben o na binsem gazlasam:queen: şaka bi yana motorunu satacaksan sana yardımcı olabilirim motorunu alarak hehe
motoru nerede nasıl görebilirim?(teknolojiyi kullanmak tercihimdir)
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:52 ----------
cakalaz turist otelinin altından gecerken benim için bi ara gazı verirmisin 3 yılım geçti hayatımın en ruslu günleri orada