İlkay, benim arkadaşın da motoru pert'e çıkmıştı... suçlu değilsen zaten sigorta ödüyo, benim arkadaş 10000 lira almıştı... bi soruştur, kendin satmaktan daha rahat olabilir..
o egzantrik gergisi olayını bir sordurayım ben... bilgi için teşekkürler silent..
zeymen... sana özel mesaj attım ordan ulaşabilirisn bana...
bunuda yapabilirim
ama kısaca şöyle anlatayım.
sigorta ile anlaşıp motoru perte çıkartırsam makina gidecek içi açılacak dünya kadar parçası change olacak.
ciğeri gerçekten temiz olan bir makina için çevremden bir alıcı olursa veya yeni başlamayı düşünen biri için en azından adam akıllı toplayıp teslim etmek isterim.
sigortada hurdaya çıkartmayacak vericek anlaşmalı bir motorcuya makina tekrar toplanıp piyasaya sürülecek her zaman olduğu gibi.
bir yandan motorcunun binbir dalavere ile motoru satması var bir yandan toplayıp adam akıllı nesi var nesi yok söylerek teslim edebileceğim insanlar var.
ben bu makinanın orasının burasının iyicene mıncıklanarak verilen kişinin üzülmesini istemiyorum açıkçası alan kişi neresinde ne işlem yapıldığını adam akıllı bilerek güvenerek alsın ne kullandığını bilsin aklında bir çomak olmasın istiyorum.
tabi bir yandan aile baskısıda var perte çıkart diye. ama yapabilirsem kendim düzgün bir şekilde sağlam olarak yapıp yeni sahibine kavuşturmak istiyorum.