maşallah rengi de kendisi de çok şık aletin, güle güle kullanın.
ABS var mı şimdi bunda yoksa opsiyonel mi ? var ise kullanımı nasıl ABS etkisini nasıl hissettiriyor ?
ve de yeni cbr600'e grenaj giydirilmiş hornet denmesi yerinde mi yoksa iftira mı sizce ?
Emir, Honda'da eğitime gittiğimizde benimde test etme fırsatım oldu yeni 600f'i, üzerinede baya konuştuk eğitmenlerle. Grenaj giydirilmiş hornet denmesi bir iftira değil, ama küçümseme gibi geliyor kulağa, çünkü motor tamamen cb600 hornet platformu üzerine yapılmış. Frenler inanılmaz iyiler, ben ABSyi deneyeceğim diye canını çıkardım motorun, her koşulda stabil kaldı. Bizim motorlara kıyasla biraz yumuşatılmış, ivmelenmeler o kadar sert değil.
Hornet platformu üzerine yapılmasının avantajlarınıda gördüm, inanılmaz bir manevra kabiliyeti var motorun. O küçücük parkurdan eğitmenlerin motoru ne hallere soktuğunu izlerken, 5 karış açık ağzımı gören hocanın yanıma gelip, "hiç heveslenme sizin 600 f lerle bunları yapamazsınız, hornet plaftormunda yapılması bunlara izin veriyor" demesi beni bir kat daha şaşırtmıştı.
Bizim motorlara göre kullanımı kesinlikle daha rahat, uzun yola daha elverişli bir motor gibi geldi bana. Ama açıkça söylemek gerekirse yukardada bahsetmiş olduğum yumaşaklığı hoşuma gitmedi (bizim 600flerle kıyaslayınca, yoksa inanılmaz rahat, biraz beklenti meselesi sanırım), birde cüsse olarak biraz küçük olmasıda benim için eksi puan
@krd
Hayırlı olsun motorun, güzel günlerde, kazasız belasız inşallah

)