- Konu Yazar
Evet MT ne zamandır aklımda olan bir proje ama iş,güç,koşuşturmadan dolayı bir türlü fırsatım olmuyordu.Nihayet bu hafta ki izin günümde bu işe START verdim ve koşu başladı :queen: Zor ve zahmetli de olsa 1 günün sonunda FINISH i izlemek gibisi yok.Başlıktan da anlayacağınız üzre 3M Karbon Fiber Folyo kapmama yı malzemeler ve fotoğraflar ile buraya aktarıyorum iyi seyirler
NOT : 3M Karbon Folyo standart 122 cm enindedir ve boyunu istediğiniz ölçüde alabilirsiniz
İlk olarak MALZEMELER

3M Karbon Fiber Folyomuz

Arkadaşlar kısaca yapılışı anlatıyorum,öncelikle malzememizi saracak büyüklükte bir parça folyo kesiyoruz daha sonra arkasındaki koruma bandını çıkartıp uygulayacağımız yüzeye yapıştırıyoruz,fön makinamızı çalıştırıp ısıtmaya başlıyoruz malzemenin kenarlarına fön makinasını tuttuğunuzda kenar şekillenmelerini aldığını göreceksiniz,yaptığınız malzemeye göre ister fazla folyoyu arka tarafına kaplayın isterseniz malzemenin köşe taraflarından bir maket bıçağı ile traşlayın işte işlem bu kadar basit ama zahmetli ve emek isteyen bir iş
İLK PARÇAMIZ

İKİNCİ PARÇAMIZ

ÜÇÜNCÜ PARÇAMIZ

DÖRDÜNCÜ PARÇAMIZ

SON OLARAK DA MOTOSİKLETİN ÜSTÜNDE MONTAJLANMIŞ ŞEKİLDE

SON OLARAK HERKESE ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN
SAYGILAR carpe diem
NOT : 3M Karbon Folyo standart 122 cm enindedir ve boyunu istediğiniz ölçüde alabilirsiniz
İlk olarak MALZEMELER

3M Karbon Fiber Folyomuz

Arkadaşlar kısaca yapılışı anlatıyorum,öncelikle malzememizi saracak büyüklükte bir parça folyo kesiyoruz daha sonra arkasındaki koruma bandını çıkartıp uygulayacağımız yüzeye yapıştırıyoruz,fön makinamızı çalıştırıp ısıtmaya başlıyoruz malzemenin kenarlarına fön makinasını tuttuğunuzda kenar şekillenmelerini aldığını göreceksiniz,yaptığınız malzemeye göre ister fazla folyoyu arka tarafına kaplayın isterseniz malzemenin köşe taraflarından bir maket bıçağı ile traşlayın işte işlem bu kadar basit ama zahmetli ve emek isteyen bir iş
İLK PARÇAMIZ

İKİNCİ PARÇAMIZ

ÜÇÜNCÜ PARÇAMIZ

DÖRDÜNCÜ PARÇAMIZ

SON OLARAK DA MOTOSİKLETİN ÜSTÜNDE MONTAJLANMIŞ ŞEKİLDE

SON OLARAK HERKESE ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN
SAYGILAR carpe diem