:bounce:özelden görüşelim :queen: hesap numaramı göndereyim :queen: şaka şaka yapalım kardeşim tabiki zamanı ayarladıktan sonra yapmak problem değil
emesen versene :cherry:
:bounce:özelden görüşelim :queen: hesap numaramı göndereyim :queen: şaka şaka yapalım kardeşim tabiki zamanı ayarladıktan sonra yapmak problem değil
Eline sağlık...tam motor ne kadar pis diyecekken gereken cevabı sonraki mesajlarda aldım...alışmışız ssleri pırlanta gibi pırıl pırıl görmeye...![]()
eyvallah çok teşekkürler
normalde bende hep pırıl pırıl tutarım fakat vardiyalı çalışıyorum nevrim döndü bu aralarr:
ama sadece konuya özel olsun diye özel olarak çekicem öyle eklicem :bounce:
ne iş yaptığını sorarsam ayıp olur mu...vardiya deyince aklıma hemen güvenlik geliyor...:queen:
estağfurullah olur mu öyle şey
ben sabiha gökçen havalimanı ve isg airport otel de klima ve mekanik teknikerliği yapıyorum
hatta bugün pazar ve ben vardiyadayım :queen:
MD grubu ile alakan var mı...Orada BARIŞ isimli bir arkadaş var...niki "zzzzz"...
bu forumda blue whıte nikinde...eski Cadde sscilerinden...o da klima ve soğutma teknisyeni...benim komşum olur...Kağıthanede bir sucuk fabrikasında çalışıyor...o geldi aklıma meslektaşın yani...beyaz sym 250 evosu var...bil diye dedim...(ne alakaysa):queen: belki tanırsın diye yazdım...
hayatıma giren 2.klima teknisyeni sen oldun...:queen:
bu arada ben şahıs korumasıyım Suadiyede......özel güvenlik silahlı kimliğim var...geçenlerde Sabiha Gökçene güvenliğe başvurayım dedim sonra uzak diye vazgeçtim...bundan önceki işim (1.5 yıl kadar)turizm acentasında transfer elemanı idim...Sabiha Gökçeni dükkan dükkan bilirim...eski terminalide yenisinide detaylarına kadar bilirim yani o derece...bana sor ne nerde diye..:queen:
MD de bir kaç arkadaşım var ama üyeliğim olmadığından pek bilmem,yok tanımıyorum ama nasip olursa bir gün tanışırız bir çay içeriz hep birlikte :cat:
özel bir yerim var o zaman sende :queen::queen:
öylemi güzel gerçekten,bende kartal da oturuyorum,aman aman sabiha gökçene bir giren pişman birde giremeyen emin ol :mrgreen: hele ki güvenlik hepsi isyanlar daale:
benim adım özkan memnun oldum bu arada :rendeer::queen:
suadiyede nerde yer ?
İnşallah bir gün seninle onu bir araya getiririm düello yaparsınız...yani mesleki anlamda muhabbet edersiniz...teknisyen teknisyeni dakkada bulurmuş...
bizim Emniyetin Baltalimanında tesisleri var...veya Ortaköy Portakal yokuşunda yine polis moral eğitim tesislerinde nasip olursa çay ısmarlarım...:cherry:
AHL TAV güvenliğin halini görsünler hallerine dua etsinler bence...Sabihada ki güvenliği ibreti alem diye 1 gün AHL de görev yaptırsınlar sonra Sabihanın x-ray cihazlarını öperler şükrederler...yeni terminal de olsa yoğunluk uçus sayısı malum...bi cacık olmaz aga Sabihadan...biz turizm elemanlarına çok çile çektirdi bu Sabiha...Limak galiba yönetimine mesaj atmıştım yahu uçak iniyor yolcu çıkıyor anons niye yapmıyorsunuz diye çok şikayetciydik...uçağın indiğini biz görürdük eski terminalde yolcular kontuara kadar gelirdi anons 10 dakka sonra...informeyşına biz derdik uçak indi anons yap diye yok bilgi gelmedi diye yapmaz çıldırtırdı bizi...o derece memur kafalı o danışmada ki kızlar...ve turist için anons falanda yapılmıyor malumun...gece şoferiydim...danışma yukarda yolcum aşağıda bazen kaçırırdık yolcuyu 90 lira transfer parası bana girerdi...Sabihayı oldum olası sevemedim aga...
Benimde Mete Han bu arada...Saudiye Otelin oralardayım...nerde bir 34 HM ile başlayan yeni kasa A4/A6 veya 34 TY ile başlayan bir Q7 görürsen beni hatırla yiğidim...:queen:
ellerine sağlık teknik adam olunca işini kendin görüyon elinden geleni ardına komamışsın helal olsun...
bu aralar benim de yapsam mı yapmasam mı diye düşündüğüm hadise dün Hisar'da da konuştuk bakalım kolları sıvıyacağız yakında...
özkan bir de boydan mayolu resmini eklersen motürünün sevinirim...
İyi olmuş iyi... Özkan, 1 ara aynı olayı fön makinasınada uygula süper olur. Çok yavan duruyor çünkü ::repci::
ellerine sağlık teknik adam olunca işini kendin görüyon elinden geleni ardına komamışsın helal olsun...
bu aralar benim de yapsam mı yapmasam mı diye düşündüğüm hadise dün Hisar'da da konuştuk bakalım kolları sıvıyacağız yakında...
özkan bir de boydan mayolu resmini eklersen motürünün sevinirim...
güzel olmuş eline sağlık :cat:bende deneyebilirim
Kolları sıvayacağız:queen::queen::queen::queen::cat:
vaoovv çok güzel olmuş elinize sağlık, peki su falan değdiği zaman bu kapladığın parçalarda kabarma atma olur mu?
vaoovv çok güzel olmuş elinize sağlık, peki su falan değdiği zaman bu kapladığın parçalarda kabarma atma olur mu?
bunu bende merak ediyorum ayrica kymco grand dink 250 ye bu uygulama nasil olur tavsiyelerinizi bekliyorum.