Honda cbr125 R ile düştüm

hava sıcak bi bahane değil ki arkadaşlar, robocop geçir tshirt ün üstüne yada dirseklik eldiven dizlik falan tak kaskını tak öyle gez ne var bunda..

Geçmiş olsun! Valla ben de dün İst. Merdivenköy'de motoru devirdim. Yerlere mazot dökülmüş, asfalt sırılsıklamdı. Köşeyi döndüm, hafifçe gaz vermemle beraber motorun arkası 8 çizmeye başladı. Uğraştım ama dengede tutamadım. Motor devrildi, ben ayakta... Allah'tan bir şey olmadı motora da bana da (Tuhaf ama gerçekten egzoz korumasındaki ufak bir iki çizik dışında hiçbir şey olmadı)...

geçmiş olsun ama değil kuşadası ekvatorda bile olsan montsuz sürüş yapmak ciddi risk. mecbur olmadıkça öğle saatlerinde motor üzerinde olmamaya çalışıyorum sıcaktan fazla bunalmayayım diye ama montu bırakmaya cesaret edemiyorum. geçen gün korumasız halde düşen arkadaşımın kollarını gördükten sonra hiç mi hiç gözüm yemiyo...

Moderatör
Motorun çizilmemesinin Honda olmasıyla ne türlü bir alakası var çözemesemde, geçmiş olsun ALLAH daha beterlerinden saklasın.

Arkadasin ayaginin ustune dusmus hafif moor ondan cizilmemis sanrim gecmis olsun dostum :)

Geçmiş olsun, ne kadar sıcak olursa olsun kask ve mont takmadan motorun ustune binmemek gerekli. Tecrube ile sabittir.

Arkadaşlar eldiveni de unutmamak lazım bu arada. Çoğu zaman yerle ilk temas eden yer ellerimiz oluyor !

Çizik olmamasına sevindim ama ben niye 10-15 km. ile kaygan zeminde yatırınca aynam çizildi, gidon eğrilip, ezilen sinyal grenajın köşesini çatlattı, ben de çiziksiz motosiklet istiyorum..Neden allaam nedenn, ühüh çok bedbahtım:salut:

ikinizede çok çok geçmiş olsun dilerim en kötü ve en son kazanız olur.
doc jekyll senin soruna gelince arkadaşım sen yatırmasını bilmiyon :cherry: bak arkadaş ne güzel yatırmış cizik bile yok :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar cbr 125r ile ilk düşüşümü yaşadım :(
kuşadası'nda
2 viteste sağ tarafa düştüm.sağ dirseğim yara sol omzum acıyor.

Ayağım motorun altında kaldı

kalktım motorun sağına soluna baktım.1 çizik yok 1 saat sonra 320 km yol gittim geldim..
Honda aldığıma hiç bukadar sevinmemiştim:)
yakında servise verip her yerine baktıracam...
sana bişey olmasın, takma kafana motoru, motor yeniden alınabilir ama, sana birşey olsaydı yada sakat kalsaydın daha kötü olurdu:silent: geçmiş olsun, motosiklet ekipmanlarını hep kullan :cat:

Çizik olmamasına sevindim ama ben niye 10-15 km. ile kaygan zeminde yatırınca aynam çizildi, gidon eğrilip, ezilen sinyal grenajın köşesini çatlattı, ben de çiziksiz motosiklet istiyorum..Neden allaam nedenn, ühüh çok bedbahtım:salut:

galiba altta kalan ağagı motoru korumuş:) geçmiş olsun kardeş taksilere dikkat:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar