Honda cbr125 R ile düştüm

Evet arkadaşlar cbr 125r ile ilk düşüşümü yaşadım :(
kuşadası'nda
2 viteste sağ tarafa düştüm.sağ dirseğim yara sol omzum acıyor.

Ayağım motorun altında kaldı

kalktım motorun sağına soluna baktım.1 çizik yok 1 saat sonra 320 km yol gittim geldim..
Honda aldığıma hiç bukadar sevinmemiştim:)
yakında servise verip her yerine baktıracam...

Gecmiş olsun ; yahu yavas giderken nasıl düşüyorsunuz anlamıyorum.. Daha dikkat Lütfen...

Hafif yokuş
kuşadası sıcagı
yollar ıslak ve erımiş nerdeyse
mont imkansız :)
ve geri geri hızlaaaa gelen taksici

yeterlimi :)

teşekkürler

geçmiş olsun dostum sen dikkatli olsanda etrafındakiler dikkatsiz olabiliyo her zaman bunun bilincinde ol ve önlemini al tarzan gibi motora binme.

"mont imkansız"

Bu da savunma mekanizması sanırım. Geçmiş olsun, ama daha çok düşeceksin gibime geliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun...Acil şifalar.

geçmiş olsun..

dün istanbulda ölçtüğüm sıcaklık + 36 derece idi..
ve bana bu montla pişmiyormusun diyenlere verdiğim cevap:
asfalt yanığından iyidir olmuştu.

geçmiş olsun..

aynen abicim tam koruma hep koruma millete verdiğim cevap bu.

geçmiş olsun sanada kardeş motora baktırırken kendinede baktır, ilerde birşey çıkar mıkar maazallah

geçmiş olsun..

:cat::cat::cat:

Geçmiş olsun Aman dikkat edelim arkadaşlar ne kadar usta sürücü olsanda karşı tarafın hatasından kaza olaylarını hepimiz biliyoruz.:cat:

Gecmiş olsun ; yahu yavas giderken nasıl düşüyorsunuz anlamıyorum.. Daha dikkat Lütfen...

Yavaşken motorlar çok daha güvensiz oluyor - benim bütün düşmelerim yavaşken oldu.. -t

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:48 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:47 AM ----------

Mont neden imkansız? Mesh bi ceket al, hem korur hem de bir t-shirt kadar klimalıdır..

Bende her sabah Küçükçekmece - Fındıklı arası 25 km yol geliyorum, mont, dizlik, sırtlık full korumayım hergün. Sıcaktan çatlıyoruz bazen ama arkadaşın dediği gibi, asfalt yanığından iyidir. :cat:

terlemeye sonrasında rüzgarı yedim geçenlerde 2 hafta sağ kolum omuzdan bileğe sızlıyordu.. yazlık fileden korumalı mont almak lazım..
kışı daha çok sevdim ben ne bulursan giy :mrgreen: üzerindekiler airbag görevi görür..

Dün istanbul trafiğinde tam 150 km yol yaptım. Otobanda sorun değil de şehir içinde dur kalklarda , hele bir de motor fan açınca sıcaklık dayanılmaz oluyor. Bir ara gözlerim kararır gibi oldu, sağa çekip montu çıkartıp, bot kask eldiven üçlüsü ile devam etmek zorunda kaldım.

Çizik olmamasına sevindim ama ben niye 10-15 km. ile kaygan zeminde yatırınca aynam çizildi, gidon eğrilip, ezilen sinyal grenajın köşesini çatlattı, ben de çiziksiz motosiklet istiyorum..Neden allaam nedenn, ühüh çok bedbahtım:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar