Honda CBR 900 RR bilgi & yardım gerekiyor

Değerli Arkadaşlar

Ben 1998 model 45500 km de Honda CBR 900 RR aldım,Fenerbahçedeki motorcu ustalarından birinden,motorun sesi ve motorun çalışması gayet iyi fakat genede paylaşıma açıp sizlerinde yorumlarınızla hareket etmek istiyorum. Bu motorda bana tavsiye edeceğiniz sürüş şekli,yapıp yapmamam gerekenleri dikkat etmem gereken hususlar nedir

Motor km de ne kadar yakar

Gaz açınca ne yakar normal şehir içi ne yakar ?

Hepinize teşekkür ederim kazasız belasız sürüşler dilerim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sorunsuz-calisir-yurur-durumda-honda-900-rr-51546955/detay/

---------- Post added at 17:37 ---------- Previous post was at 17:26 ----------

Bana yardımcı olacak kimse yokmu ? :salut:

bende bi vakit 929 vardı 8.000 rpm den sonra sanki turbo açmış gibi coşar , yakıt km. de 40 -50 krş arasıdır.
lastiklerin ve zincirin eski görünüyor...

iyi toplanmış bir motorsa ve motorunu üzmezsen bişi olmaz ancak iyi toplanmadıysa bir daha dikişi tutmaz...

Teşekkür ederim,lastik ve zincir sorun değil değişirim,bu motoru tavsiye üzerine alıyorum sesi gidişi falan iyi gibi yakıt olarakta normal kullanırsan 25 gaz açarsan 35 40 arası yakar dedi bi kaç kişi,belki sizinki 929 olduğu için okadar yakıyordu acaba benimkide okadar yakarmı ?

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

Teşekkür ederim,lastik ve zincir sorun değil değişirim,bu motoru tavsiye üzerine alıyorum sesi gidişi falan iyi gibi yakıt olarakta normal kullanırsan 25 gaz açarsan 35 40 arası yakar dedi bi kaç kişi,belki sizinki 929 olduğu için okadar yakıyordu acaba benimkide okadar yakarmı ?

bende bi vakit 929 vardı 8.000 rpm den sonra sanki turbo açmış gibi coşar , yakıt km. de 40 -50 krş arasıdır.
lastiklerin ve zincirin eski görünüyor...

iyi toplanmış bir motorsa ve motorunu üzmezsen bişi olmaz ancak iyi toplanmadıysa bir daha dikişi tutmaz...

mrb anteros

telefon ver arıyayım

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

telefon numaram 0532 291 79 33 çağrı yap arıyayım sizi bilgi vermek için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar