Honda Honda CBR 650F (Yeni)

arkadaşlar motor sehpam var ancak sehpaya almak için arkaya 2 tane tutamaç gibi yuvarlak bir şey takılıyordu sehpaya almak için. Onu nereden alabiliriz hepsi uyumlu mu acaba ?
O tutamaçlar kaldırma takozu diye geçiyor internette ama onları motora takacabileceğin yuva yok motosiklette. Sehpa için L aparat bulman gerekiyor arka maşadan kaldırmak için.
Arka aks demirine bak vida girecek diş deliği var mı diye. Var ise 6mm kaldırma takozu uyar oraya ama sağlam olur mu bilmem.

O tutamaçlar kaldırma takozu diye geçiyor internette ama onları motora takacabileceğin yuva yok motosiklette. Sehpa için L aparat bulman gerekiyor arka maşadan kaldırmak için.
Arka aks demirine bak vida girecek diş deliği var mı diye. Var ise 6mm kaldırma takozu uyar oraya ama sağlam olur mu bilmem.

yok maalesef ben cbr 650f i sehpaya kaldırmak için aparat almam lazım ama bulamadım bilen var mı ?

arkadaşlar 2017 cbr 650F için hangi yağ almalıyım ? 10w30 mu yoksa 10w40 mı ?
Kitapçıkta 10w30 yazıyor ama 10w 40 da kullanabilirsin. Ben 10w40 kullanıyorum hava sıcaklığından dolayı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Bu arada benim cb 650f rolantide çalışırken benzin tahliye hortumundan benzin atıyor sürekli. Yakıt ortalaması 9.2 ye fırlıyor. Sürmeye başlayınca 7 ye kadar düşüyor. Sorun sizce ne olabilir? Önümüzdeki hafta bujileri değiştiricem bujilerden dolayı olabilir mi? Yakamadığı benzini tahliyeden atma gibi vs.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

yok maalesef ben cbr 650f i sehpaya kaldırmak için aparat almam lazım ama bulamadım bilen var mı ?

https://www.mototarz.com/motosiklet-sehpa-kaldirma-aparati-l-24688

L aparat kullanman senin için daha maliyetsiz olacaktır L aparat oem dir. ama bizim motorlarlarda sehpadayken bir tarafa eğimli duruyor. daha doğru benim gibi gp kompozitten almış ve deneyimlemiş olanlar için söylüyorum onlarda benim gibi sehpadayken motor sağa daha çok yatık olduğunu söylüyorlardı. sehpadan olabilir bilmiyorum. o bahsettiğiniz vida gibi parça bizim motorlarda yok ama zincir gergisine bundan takarsan olabilir. bende bunun kırmızısından var.

2016 cb 650f motorumda 4 bin devirden sonra metal sürtme sesi geliyor. Belli devir aralığında mı yapıyor diye denemek için deviri bir kez yükseltmeyi denediğimde de yığılma yapıp yağ lambasını yakıyor. Şu aralar iş yoğunluğundan dolayı servise gidemiyorum. Sizce subap ayarı mı istiyor yoksa krank mı gidici. Ses zincirin metale sürtmesi gibi aynı.

2016 cb 650f motorumda 4 bin devirden sonra metal sürtme sesi geliyor. Belli devir aralığında mı yapıyor diye denemek için deviri bir kez yükseltmeyi denediğimde de yığılma yapıp yağ lambasını yakıyor. Şu aralar iş yoğunluğundan dolayı servise gidemiyorum. Sizce subap ayarı mı istiyor yoksa krank mı gidici. Ses zincirin metale sürtmesi gibi aynı.

Yağ pompa arızası da olabilir. Durum kritikleşip diğer parçalara da zarar vermeden bir yetkili servise gitmeniz doğru olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:05 ----------

Kitapçıkta 10w30 yazıyor ama 10w 40 da kullanabilirsin. Ben 10w40 kullanıyorum hava sıcaklığından dolayı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:40 ----------

Bu arada benim cb 650f rolantide çalışırken benzin tahliye hortumundan benzin atıyor sürekli. Yakıt ortalaması 9.2 ye fırlıyor. Sürmeye başlayınca 7 ye kadar düşüyor. Sorun sizce ne olabilir? Önümüzdeki hafta bujileri değiştiricem bujilerden dolayı olabilir mi? Yakamadığı benzini tahliyeden atma gibi vs.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

https://www.mototarz.com/motosiklet-sehpa-kaldirma-aparati-l-24688

Depoyu tam doldurmayın, depo içinde gözle gördüğünüz o üstteki sac kısımı yakıt miktarı geçmesin. Aksi halde park halinde veya en ufak eğimde, orta sehpadan indirirken dahi yakıt tahliyesinden atacaktır. Sorun bu değil ise depo havalandırması tıkanmış olabilir.

Yağ pompa arızası da olabilir. Durum kritikleşip diğer parçalara da zarar vermeden bir yetkili servise gitmeniz doğru olur.
Sıkıntı yağ pompasındaymış. Dün motor çalışmayınca zorlamadan tanıdık servise götürdüm. Eski honda servisi ustası. Motor dönmüyor kitlemiş de olabilir egzantrik zinciri de sıkışmış olabilir açmak lazım dedi. Salı gününe kadar akbil basıcaz.

Sıkıntı yağ pompasındaymış. Dün motor çalışmayınca zorlamadan tanıdık servise götürdüm. Eski honda servisi ustası. Motor dönmüyor kitlemiş de olabilir egzantrik zinciri de sıkışmış olabilir açmak lazım dedi. Salı gününe kadar akbil basıcaz.

Bizim Motorlarda kronik yap pompası arızası var.
motor kaç binde.

Bizim Motorlarda kronik yap pompası arızası var.
motor kaç binde.

30 binde. İlk aldığımda bir kaç kez yağ ışığı yanıp hemen sönmüştü. Risk etmemek için yağ pompası ve egzantirik zinciri almıştım ama taktırmaya zaman bulamadım. Haftaya yıllık izinde değiştirecektim. Nasip değilmiş.
Bu kronik yağ pompası sorununu ilk kez senden duydum. Sağolsun kimse yazmamış önceden tavsiye isteyenlere. Servis ve satan kişi de söylemedi.

Şuan 4. Cbr 650F i mi kullanıyorum,2 tanesi 2014 modeldi,2 taneside 2016 model,hiçbirisindede yağ pompası arızası yaşamadım. Hep aldım 1 er sene kullandım,şuanki 4. Cbr650f imi 1 ay önce aldım

2023 Honda 650R arka teker kaldırıcı bulamadım.Bilen kullanan varsa yardımcı olabilirmi.
Honda 650r uyumludur yazmıyo nasıl bilicem
Universal yazıyo hepsine uyumlumudur acaba.
Yamaha R25 kaldırma yüzüğü vardı 650R da da yüzükmü var maşadan kaldırma diye gördüm.
Maşadan mantıklı geldi bilen varsa yardımcı olabilirmi.
Gp kompozit’in var 650R uyarmı univarsal yazıyo

Motosikleti
Ns200 15"
2023 Honda 650R arka teker kaldırıcı bulamadım.Bilen kullanan varsa yardımcı olabilirmi.
Honda 650r uyumludur yazmıyo nasıl bilicem
Universal yazıyo hepsine uyumlumudur acaba.
Yamaha R25 kaldırma yüzüğü vardı 650R da da yüzükmü var maşadan kaldırma diye gördüm.
Maşadan mantıklı geldi bilen varsa yardımcı olabilirmi.
Gp kompozit’in var 650R uyarmı univarsal yazıyo

Arka maşaya boyuna göre kaldırma sehpasını ayarlıyorsunuz ve kullanabiliyorsunuz.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Uzun zamandır cansız kalmıs bu kullanıcı sayfası o zaman güzel bi resim paylasalım. Kendisi eski motorum olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar