Abartıyorlar hocam ben artçı olarak binmiştim (kendi motorum cbr125) bana sıfır titreşim geldi.
Artçı iken belli olmaz ki. Gidonu tutmak lazım. Aynalardan da belli olabilir
Abartıyorlar hocam ben artçı olarak binmiştim (kendi motorum cbr125) bana sıfır titreşim geldi.
Tam bir yılımı CB650F ile geçirmekteyim.
Bundan önce 2016 model CBR500R 2 yıl kullandım. 650F ile 6000-7500tpm aralarında sabit devirde sürekli yol alacak varsa ince bir titreşim var. Ama burda öyle bir yazılıyorki sanki motor titreşimden dağılacakmış gibi titriyor, o devirlerde kullanılacak gibi değil gibi anlatılıyor. Tabiki her kullanıcının beklentisi deneyimi farklıdır saygı duyarım. BMW F800R kullanan varmı aranızda bilmiyorum ama 5500rpm ve üzeri resmen el bileğimi bırakın kollarım hissizleşti. Aynalar o devirlerde arkayı titreşimden buzlu gösteriyor seçemiyordum. Fırsat yakalarsanız muhakkak F800R denemenizi tavsiye ederim.
CBR500R kullandım iki sene, onunda tam hatırlamıyorum ama 7000 ve üzeri titreşimi vardı.
Kendi hislerimi anlatmam gerekirse, CB650F 6000rpm ve üzeri hızlanmaya başladığımda motorun ince titreşimiyle birlikte agresifleştiği, sesi gürleştiği ve güçlendiğini hissettiriyor, keyif veriyor.
CBR500R 7000rpm ve üzerinde keyif verecek bir etki bırakmadı bende. Ama genel anlamda keyifli motordu.
Motor tercihini uzun yolda kullanacaksanız ona göre, şehir içinde kullanacaksanız ona göre seçim yaparsanız motoru kullanırken çok keyif alırsınız.
O konuyu bende çok merak ediyorumtitriyor diyenler bi tenere falan kullandı mı acaba?
titriyor diyenler bi tenere falan kullandı mı acaba?
,sport touringi enduro ile kıyaslamak....:mrgreen: cb600f ile kıyasla(yani eskisiyle)...0 (sıfır titreşim)tabiri caiz ise kadife,kadife.650F titriyor arkadaş,açık ve net:cyclopsan ben başka bukadar titreyen sıralı 4 silindir görmedim/sürmedim.
O konuyu bende çok merak ediyorumne titreşimmiş arkadaş ya. Millet titriyor diye motosiklet seçiyor bu titreşim takıntısı da bizim insanımıza has bir durum mu acaba? 4 silindir bir motosikletin titreşiminden rahatsız olanlar, tek silindir 660cc zangır zangır titreyen bir motosiklete binince ne diyecekler çok merak ediyorum
Motorumu temizledim ilana koyacam inş. Almak istediğim motor 650f 2018 model. Kendi motorumda(cbr250) titreşim rahatsız ediyor yüksek süratte.
Deneyecek kimseye de denk gelmedim. Cbr250 ile kıyaslayabilecek var mı ?
Yada başka motor önerisi ?
ben de 250r dan geçiş yaptım, 650f de 250 lik kadar titreşim yok.
Peki 650r da titreşim ne durumda. İkinci el bi 650r mı baksak acaba
Peki 650r da titreşim ne durumda. İkinci el bi 650r mı baksak acaba
Motorcumuhabbeti inceleme videosunda bu konuya değinmişti. Yanlış hatırlamıyorsam aynı devirlerde o motorda da varmış.
Motorcumuhabbeti inceleme videosunda bu konuya değinmişti. Yanlış hatırlamıyorsam aynı devirlerde o motorda da varmış.
daha az diyorlar ama ne derece doğru araştırmak lazım.. birde sürüş pozisyonu falan 650f çok rahattır. zevk meselesi ama ben aynı kefeye bile koymam R ile F'i
Racing modelleri seviyorum. Dört silindirli güzel bir model bakayım dedim az yakıtı ile 650f iyi bir seçenek. Başkada alternatif yok. Önerebileceğiniz başka model var mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
Bi izliyim bakayım hangi devirdeymiş.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Aynı kefeye bile koymam derken. İyi anlamda mı kötü anlamda mı