Bu motorların kronik bir problemi yok,sadece serviste veya düzgün bi ustada expertiz yaptırıp alabilirsiniz. Siz kendi motorunuza nekadar istiyorsunuz ?
2018 model bi 650f almayı düşünüyorum. Nelere dikkat etmemi önerirsiniz. 2018 model az kmde alıp uzun süre binmek istiyorum. Cbr250 var takas yapıp yada satıp almayı düşünüyorum . Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
15.750 istiyorum.Bu motorların kronik bir problemi yok,sadece serviste veya düzgün bi ustada expertiz yaptırıp alabilirsiniz. Siz kendi motorunuza nekadar istiyorsunuz ?
15.750 istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Ekstrası olmayan daha düşük rakamlarda bakıyorum hocam. Teşekkür ederim
Önce motorumu satmalıyım hocam. Şehir dışındayım şimdilik. Sizin düşündüğünüz fiyat nedir
Arkadaşlar bende 2017 cbr 650f var ön balata değiştirmek istiyorum servise sordum tekine 350 lira dedi çift olursa 650 yaparız dediler bunun uygun fiyatlı olanı varmı acaba uyumlu olan
Arkadaşlar 2011 model Cbr600 FA ile Cbr650F motorları aynımı ? Tork beygir vs.
Görsellikten bahsetmiyorum
Peki bu titreşim göze alınıp 45 bin verilip ikinci el 650f alınır mı?
Yani titreşim makul seviyede mi,göz ardı edilebilecek seviyede midir?
Kimisi;yok elim ayağım uyuştu,mosmor oldu diye video çekmiş YouTubeda.
Hatta birisi var yine YouTubeda;650fi deniyor,sonra küfür ederek inip kendi mt07sine sarılıp öpüyor falan.