650f de 600f e göre daha az yaktığı söyleniyor bu dogrumu?
Bknz: 4.76 5.45
lt / 100 km. Yakıt tüketimi net
Bknz: 4.76 5.45
lt / 100 km. Yakıt tüketimi net
Motul yağ koydurdum 210TL tuttu. Yağ filtreside değişti. Rodajdan sonra tiger egzoz taktırdım ses çok gür çıkıyor
Bu motordan almayı düşünüyorum. Yakıt değerleri önemli benim için... sakin ve agresif karma kullanım değerlerini yazarsanız sevinirim.
600f'i kendi tecrübemle görmedim ama 650f'de ölçtüğüm 2 deponun birinde 180 KM yapabildim. Diğerinde 250 KM..
Kullanımla çok alakalı..
İşin garibi 250 km yaptıktan sonra depo 11-12 litre benzin aldı. Daha bi 6 litre vardı sanırım tam çözemedim orayı :sunny:
Koruma takozları geldi çinden. Bu motorunkiler eşit olmadığı için takarken yapboz çözer gibi uğraştım ama bitince sanki transformers parçadı gibi oldu :queen: eğer koruma takozu isteyen varsa linki bulmaya çalışırım yanlış hatırlamıyorsam 46$ civarına almıştım.. şuan takılı bütün ürünleri hep yurtdışından aldım ne sorun ne sıkıntı hiç birşey olmadığı gibi çok ucuza geldiler :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:39 ----------
Arka sehpa kaldırma aparatı taktıran varsa metrik kaç aldığını söyleyebilirmi acaba? Netten bulamadım..
Herkese merhaba, Beyler bende yaklaşık 2 aydır bu motor peşindeyim nasip olmadı 4 motor kaçırdım hayırlısı neyse o dedik her zaman şimdi ise ikinci el mi sıfır mı git gel yaşamaya başladım. Sıfır alarak bütçeyi zorlamaya değer mi ? İleri yönelik yatırım bazında iş yapar mı ? Sizinde tavsiyelerinizi almak isterim
Arka sehpa kaldırma aparatı taktıran varsa metrik kaç aldığını söyleyebilirmi acaba? Netten bulamadım..
arka sehpa icin bobin almistim aliexpressten. hatta iki tarafi da motorun uzerinde biraktim, yol uzerinde dusmustu. sadece dis yuvarlak kisimlari tekrar siparis ettim. baya ucuzdu. linki yazacagim.