Önceden hep ER6 F'mi XJ6 Diversion mu CBR 650 F'mi diye sorular olurdu.Yamaha ile Kawa biraz gözden düşmüş gibi artık.
er6 yedek parça ve fiyatının yüksek olmasından elendi benim sıralmamdan.. 2 silindir olmasıda cabası..
XJ6 ile 650f kıyaslandığımda ilk olarak şuandaki kırmızı rengi ilk etken oldu 650f seçmem için.. birde abs yok sanırım XJ6 da yanlış hatırlamıyorsam. görünüş olarakta 650f ss motor görünümünde Xj6 ya fark atıyor belkide renk uyumundandır ama çok çekici bir motor olmuş.. düşünüyorum daha başka ne alınabilir diye başka seçenek çıkmıyor bende 650f e yöneldim bu mantık hesaplamalarıyla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
Bende 2 hafta oluyor cbr250'den sonra 2014 model 650f'e geçtim. Ve güç-ses olarak çıldırtıcı derecede güzel.. (two brothers egzozlu)
Birer maşallahınızı alırım
Farklı bi durum çıkmazsa al sat yapmayı pek planlamıyorum![]()
hayırlı olsun.. bence satmazsın bu sezon kullanırsın
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------
Beyler bildiğiniz üzere motosikletimiz sıralı 4 silindir olarak geçiyor bu sıralı 4 silindirin +'ları -'leri neler bilgili arkadaşlar yazabilirler mi acaba ? Araştırdığımda günümüzde otomobil motorlarında en çok kullanılan motor tipiymiş. Motor daha kolay mı zor mu yıpranır diğer türlere göre bi aydınlatırmısınız beni lütfen
yıpranma konusunda bilgim yok ama fark olacağını sanmıyorum.. arabalardakiler de 4 silindir ama ortak yanları sadece 2 side 4 silindir olmaları