24 Yaşındayım ve motosikletim 34 plaka. Eğer maddi durumunuz varsa tavsiye ediyorum. İçiniz rahatlıyor.Sonraki yıl %30 indirim uygulanacak bu arada.
Yarın sabah İstanbul'dan Samsun'a doğru yola çıkıyorum. 5 gün içerisinde 1500 km yol yapmış olacağım. Motosikletle ilgili izlenimlerimi de paylaşıp bilgi vermeyi düşünüyorum.
Motosikleti artçılı kullanan var mı?
Artçı ve yan çanta ile uzun yolda sizce sorun çıkarır mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:20 ----------
@Emre_tnl
Zaten istanbul zor benim için...
Hocam merhabalar..
Samsun'un neresine gidiyorsunuz.. Cbr250r kullanıcıları olarak çeşitli şehirlerden Samsun'a gidicez.. Şu an 3 kişiyiz ve Samsun'da ufak bir buluşmamız olucak.. Hatta bir arkadaşımız İstanbul'dan yola çıkacaktı belki eşlik edebilirsiniz birbirinize.. İlgilenirseniz eğer haber vermeniz yeterli okucaktır..
Ayrıca seneye cbr650f almak istiyorum motorla ilgili deneyimlerinizi de paylaşmış olursunuz..
kusura bakma geç kalmışım telefon verme konusunda. Hayırlı olsun kasko olunca insanın kafası rahatlıyor. Yanlız benimkide Anadolu Sigorta 2.050 TL ödedim. Sende neyi teminat kapsamı dışında bıraktılar acaba?
@nedved
Hocam öncelikle cevap için teşekkürler.. Ben kendim Antalya'da oturuyorum.. Bayram dolayısı ile Samsun'a gittim..
Cbr250 formundan Samet arkadaşımız var o İstanbul'dan gelmişti o yüzden yazdım..
Ufak bir buluşma yaptık güzelde oldu.. Geri döndüm erken kaçmak durumunda kaldım..
Şu an Antalya'dayım inş. Yolum İstanbul'a düşerse görüşürüz..
Seneye nasipse almak istiyorum cbr650f o zamana kadar forumu takipteyim..![]()
tek tek inceledim tşk ederim. çok yardımcı olacak bu belge
@porsuk80
Abi ben 24 yaşındayım, aramızda senin lehine biraz fark olmalıydı. 3 Taksitle çektiler kredi kartımdan. Mrt sigorta ile görüşürsün, hatta benim poliçemi ve adımı da verirsin sorun yok benim için. 300-400 Lira kolay kazanılmıyor. Ki bunun yanında %25 muafiyet çalınma durumunda 6750,00 TL yapıyor. Hakkını aramalısın.
ben hep two bro kullandım cok da memnundum ama ses komsuları biraz rahatsız edıyordu, o yuzden sımdılık orjınal olarak kullanaduracağımEgzos takan araştıran var mıdır?
Susturuculu bir modele ihtiyacım var.
Yoshimura, akrapovic, leo vinc, ixil, arrow olabilir. Getirten, takan oldu mu?
e-bay'den araştırıyorum şimdilik. Düşünen arkadaşlar varsa bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.
Hangi markaya yönelmeliyim vs.?