merhaba arkadaşlar bende yeni bir motosiklet kullanıcısı olarak 4 aylık kısabir süre cbr250r kullandıktan sonra 2 gün önce cbr650f beyaz sahibi oldum. nedense motordan hiç inmek istemiyorum aklım sürekli onda. yanlız 2 günde 200 km yaptım ortalama tüketimim 6,7 ve motor 6000 deviri geçmeye başlayınca selede inceden bir titreşim olmaya başlıyor çok zorlamak istemiyorum üst devirlerde yaparmı diye şimdilik bunların haricinde motor süper hele cbr250r dan sonra sanki o motor değildi gibi gelmeye başladı . titreşim rodajdan sonra devam ederse servise götürmeyi düşünüyorum
hmerhaba arkadaşlar bende yeni bir motosiklet kullanıcısı olarak 4 aylık kısabir süre cbr250r kullandıktan sonra 2 gün önce cbr650f beyaz sahibi oldum. nedense motordan hiç inmek istemiyorum aklım sürekli onda. yanlız 2 günde 200 km yaptım ortalama tüketimim 6,7 ve motor 6000 deviri geçmeye başlayınca selede inceden bir titreşim olmaya başlıyor çok zorlamak istemiyorum üst devirlerde yaparmı diye şimdilik bunların haricinde motor süper hele cbr250r dan sonra sanki o motor değildi gibi gelmeye başladı . titreşim rodajdan sonra devam ederse servise götürmeyi düşünüyorum
O ince titreşim herkeste var sanırım
6000 devirden sonra makine coşuyor
Oturuş pozisyonunu değiştirerek titreşimi en aza indirmek mümkün bende bazen hic hissedilmiyor
Özellikle gazlarken degil de gaz kesince titreşim var
Gidişi ve dengesi 10 numara, bende cok memnunum
Titreşim ciddi bir sey gibi durmuyor
Muhtemelen vidalik, tapalik bitseydir
Size hayırlı olsun bir
ara hepimiz buluşalım
Bi ara bulusalim istanbulda motorlari degisip su titresim icin bakalim ayni mi iki motordaki de ben daha rodajdayim 6000 devirden sonra az az oluyo titreme ozellikle gaz salinca daha hissedilir sekilde 4 zamanli hic motor kullanmadim normal mi bilemiyorum... Kiyas yapamiyorum...
:cat:...............Arkadaşlar merak ediyorsanız top speed 255 gordum yakıt veya kesıcıye gıremedım... Orda kaldı, eger yok olmaz gormuyor dıyen varsa go prosunu alıp ıstanbulda bulussun benle cekelım... Ayrıca sarıyer cıvarında bır arkadasla tanıstım el yapımı bır egsoz yapmıs makınaya 1000RR akreple asagı yukarı aynı ses yada ıxıl dıyım sıze sız anlayın artık fenaa![]()
Krediyi çektim cumartesi motoru alıyorum inşallah
Yalnız bu ara hırsızlık çok arttı öneriniz var mıdır korunmak için?
@porsuk80 Kasko için aldığım fyatlar 4-9.000 Tl aralığında, oldukça yüksek çıktı, sizin yaptırdığınız yer ile görüşeceğim. Telefon numarasını paylaşabilir misiniz?
Bugün kasko işini de hallettim. Anadolu Sigorta tam paket, anahtar üzerinde olmadıkça hasarın, hırsızlığın tamamını karşılıyor. 3 Taksit, toplamda 1870,00 TL ödeyeceğim. Fikriniz olması açısından paylaşmak istedim. Kapalı garaj, kilit gibi hiçbir şart yok. Yine merak ettiğiniz bir konu olursa sorabilirsiniz.
:cat:...............
Cok iyimis yas kac sizin ?