Ben çok beğeniyorum bu CBR650F i. Tork yüksek yapılmış ama son sürati düşürülmüş biraz. 600F gibi değil.. Konforlu kullanım şehir içi tarzına çok yakınlaştırılmış.... CB 650 F mi bumu karar veremiyorum... 
Honda'nın "F" modellerine bende bayılıyorum. Ama topcase olmadan da yapamıyorum. Bu motora top case takmak da olmaz.
Bende er6f çok düşündüm ama cbr650f bambaşka görünüyor gözüme. Bende bu motoru 24000 üzeri fiyat görmezse alacağım. Siyah rengi çok asil olmuş...
Şaka maka ledli stop koymuş adamlar
Bende Er6f planlıyordum ama şuan fiyatı zıplamış durumda. İçimde Er6f konusunda birkaç soru vardı 1.si bu paraya 2 silindir sessiz bir motor alacak olmam 2. servis ve yedek parça konusunun Kawasaki'deki sıkıntıları 3.sü de lastik ebatının muadillerine göre daha küçük olması(ufak bir ayrıntı ama takıldım işte). Bu açıklar Cbr650'de kapanıyor ve içime tam olarak sinen motoru bulduğumu düşünüyorum (belkide aylardır motor bakmaktan beynim sulandı).
İğneleme amaçlı yazdım zaten hocam reklamda ledli stop diye kocaman gösteriyorGüncel olan (2011-13) cbr 600fa da ledli stop....:wiinkk: